Blog

Op deze pagina plaats ik maandelijks een blog met daarin een Nieuwe Aarde meditatie, om van te genieten en te voelen of het resoneert in jou. Voor de andere blogs die ik regelmatig schrijf verwijs ik je naar het blog van kristalboeken.nl

Hoger Bewustzijn

Hoger bewustzijn wordt nu krachtig geactiveerdzodat je alles, jezelf, je leven, de wereld om je heenvanuit een hoger perspectief kunt ervarendan je eerder gewend was.

Lees meer »

De Resonante Cyclus van Afstemming

Dit beeld, in alle eenvoud, kijken naar de lucht, naar de vogels die voorbij vliegen, dat is wat mij altijd weer direct verbindt met en in de kracht van het Nu en zo ben ik ook open voor de inspiratie en inzichten die ik mag ontvangen.Of gewoon open voor de stilte en puur het ervaren van verbinding, dat is het mooiste. Vaak gebeurt dat spontaan in het moment, maar ik kan er ook bewust voor kiezen om me op die manier weer te verbinden.Misschien heb je ook zoiets dat je altijd weer terugbrengt in het moment.Mooi om mee te nemen deze periode die je juist uitnodigt om in de kracht van het Nu te blijven.

Lees meer »

In verbinding met Moeder Aarde

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een Oermoeder meditatie deelde. Die vandaag is heel fijn, aardend, brengt je bij jezelf, bij de liefde voor jezelf.  Als een warme rustige basis in de Nieuwe Aarde-energie. Dus bij deze graag gedeeld!Ontspan in een diep oervertrouwen en weet je gedragen! Dat is de gezonde verbinding van waaruit je kunt bepalen hoe je verder gaat, van waaruit je jouw plannen in de vorm kunt brengen, kunt leven.Adem in de liefde voor jezelf, in je spirituele kracht, beperkende emotionele patronen mag je loslaten zodat je onvoorwaardelijk trouw kunt zijn aan jezelf!

Lees meer »

Essentie

Je bent verbonden met alles wat is, met al het weten...Hoe meer je opent in dit besef, in het weten dat je gedragen wordt in en door het hele veld van mogelijkheden, hoe meer je opent in jouw essentieen hoe meer je kunt omarmen dat de oerkracht en scheppende energie van de oermoeder ook deel zijn van jou!Vrij en blij zijn, de ander ontmoeten zonder muurtjes, in de stralende kracht van jouw kwetsbaarheid. Dat is de uitnodiging! Gun jezelf de tijd en ruimte en geniet van deze oermoedermeditatie

Lees meer »

100!

Lieve mensen, 2 april startte ik met het dagelijks inspreken van in totaal 260 meditaties.Vandaag de 100e meditatie:) Een mijlpaal in het oermoederveld!Dat is bij elkaar al zo ongeveer 13 uur meditatie.Dat mag gevierd worden en daarom deel ik deze meditatie met iedereen.Universele zonnestralen stromen als een blessing je cellen binnen.Geniet ervan en weet je bekrachtigd om vanuit een heldere intentie verder te gaan, toegewijd aan de kracht en werkelijkheid van liefde!

Lees meer »

oer Moederdag meditatie

Lieve mensen, Het oermoederveld schenkt ons vandaag een prachtige Moederdag-energie.Geniet van de meditatie die gedeeld en ervaren wil worden, luister op jouw moment, dat is altijd de juiste tijd en fijne dag!

Lees meer »

Paas-power en de zuivere daadkracht van de jonge jaagster

Lieve Allemaal, Allereerst, fijne paasdagen!Wat heerlijk de zon en de lente die vreugdevol uitspat in al het groen, knoppen, bloesem en kleuren in de natuur, vogeltjes die nestjes bouwen. Ook ooievaars vliegen hier volop, snavels gevuld met hele takkenbossen, een prachtig gezicht. In de natuur ademt alles het nieuwe begin. Het is niet zo moeilijk om hier de energie van het oermoederveld in te herkennen:) Wat een power, paaspower!

Lees meer »

1 april - de Nar en de kwantumsprong

Vandaag komen verschillende dingen samen in de energie, verrassend, synchroon en betekenisvol!Ik vind het leuk je erover te vertellen en ben benieuwd of het ook resoneert in jou.Luister naar de podcast over de energie van 1 april, de nar/of de dwaas, de zon, de pionier en de kwantumsprong. Ben je bereid om de sprong te wagen?

Lees meer »