Blog

Welkom in het Oermoeder-blog, ik wens je veel inspiratie en waardevolle inzichten voor je weg!

Ik ontvang

Weet dat de oerkracht en scheppende energie van de oermoeder ook deel is van jou. Het is de vrouwelijke energie die je in deze tijd in balans brengt en die je laat ervaren dat je op een andere manier kunt creëren, niet door je best te doen, maar juist door te ontspannen en (jezelf) TOE TE STAAN om te ONTVANGEN wat voor jou bedoeld is.

Lees meer »

Loslaten in de Spectrale Cyclus van Bevrijding

Zo is het! De behoefte om los te laten was er al langer, maar het was nog niet het moment, mijn hoofd probeerde er een eigen interpretatie aan te gevenwaardoor ik nog niet echt los hoefde te laten.Slim hoofd, slim overlevingssysteem :)Het overlevings-systeem is niet blij met veranderingen en verzint van allerlei trucjes om weg te blijven van dat diepe loslaten.

Lees meer »

De Planetaire Cyclus van Manifestatie

De activaties bekrachtigen en ondersteunen je van 27 januari t/m 15 februari om meer en meer vanuit liefde te leven,om zo ook een krachtig manifestatie kanaal te zijn en de kracht en werkelijkheid van liefde steeds meer zichtbaar en voelbaar te maken in de dagelijkse praktijk.

Lees meer »

Solaire Cyclus van Intentie

De energie van 7 t/m 26 januari bekrachtigt je en ondersteunt je om zuiver afgestemd te blijven,om vanuit een heldere focus en intentie verder te gaanen je energie niet te verspillen aan dingen die helemaal niet belangrijk zijn.Span je boog en weet dat je doel treft!

Lees meer »

De energie van de Winterzonnewende

In de energie van de winterzonnewende vieren we de geboorte van een nieuw zonnejaar en  het begin van de winter.Een moment van kracht dat je aanspreekt in je eigen kracht.De energie vraagt je: Twijfel niet langer en kies voor groei boven zekerheid.Wordt wakker en laat alles achter je wat jou niet langer dient!Pak je Natuurlijk Leiderschap op door het voorbeeld dat je leeft.

Lees meer »

Galactische Cyclus van Integriteit

Stap voor stap creëren vanuit verbinding.De eerste van 13 manifestatiecycli ondersteunt je van 18 december t/m 6 januari 2023 om in de rustige kracht en harmonie van je centrum te komen.Weet je gedragen, ontspan in een diep oervertrouwen.Draag jezelf in dit nieuwe begin, en ook het nieuwe jaar in. Zorg goed voor jezelf, want als je goed in je vel zitis het zoveel makkelijker om in vertrouwen te blijven.Vertrouwen is de gezonde basis voor wat je dan ook maar wilt leven en creëren, als je het mist bouw je op een wankel fundament.

Lees meer »

Hoger Bewustzijn

Hoger bewustzijn wordt nu krachtig geactiveerdzodat je alles, jezelf, je leven, de wereld om je heenvanuit een hoger perspectief kunt ervarendan je eerder gewend was.

Lees meer »

De Resonante Cyclus van Afstemming

Dit beeld, in alle eenvoud, kijken naar de lucht, naar de vogels die voorbij vliegen, dat is wat mij altijd weer direct verbindt met en in de kracht van het Nu en zo ben ik ook open voor de inspiratie en inzichten die ik mag ontvangen.Of gewoon open voor de stilte en puur het ervaren van verbinding, dat is het mooiste. Vaak gebeurt dat spontaan in het moment, maar ik kan er ook bewust voor kiezen om me op die manier weer te verbinden.Misschien heb je ook zoiets dat je altijd weer terugbrengt in het moment.Mooi om mee te nemen deze periode die je juist uitnodigt om in de kracht van het Nu te blijven.

Lees meer »

In verbinding met Moeder Aarde

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een Oermoeder meditatie deelde. Die vandaag is heel fijn, aardend, brengt je bij jezelf, bij de liefde voor jezelf.  Als een warme rustige basis in de Nieuwe Aarde-energie. Dus bij deze graag gedeeld!Ontspan in een diep oervertrouwen en weet je gedragen! Dat is de gezonde verbinding van waaruit je kunt bepalen hoe je verder gaat, van waaruit je jouw plannen in de vorm kunt brengen, kunt leven.Adem in de liefde voor jezelf, in je spirituele kracht, beperkende emotionele patronen mag je loslaten zodat je onvoorwaardelijk trouw kunt zijn aan jezelf!

Lees meer »