Illustratie © krisart.nl

Blog

Op deze pagina plaats ik zo af en toe een blog met daarin een Nieuwe Aarde meditatie,
om eens te ervaren wat het is en wat het in je aanraakt. Wat je raakt daar kan je wat mee en dat werkt door!

Voor de andere blogs die ik regelmatig schrijf verwijs ik je naar het blog van kristalboeken.nl

100!

Lieve mensen, 2 april startte ik met het dagelijks inspreken van in totaal 260 meditaties.Vandaag de 100e meditatie:) Een mijlpaal in het oermoederveld!Dat is bij elkaar al zo ongeveer 13 uur meditatie.Dat mag gevierd worden en daarom deel ik deze meditatie met iedereen.Universele zonnestralen stromen als een blessing je cellen binnen.Geniet ervan en weet je bekrachtigd om vanuit een heldere intentie verder te gaan, toegewijd aan de kracht en werkelijkheid van liefde!

Lees meer »

oer Moederdag meditatie

Lieve mensen, Het oermoederveld schenkt ons vandaag een prachtige Moederdag-energie.Geniet van de meditatie die gedeeld en ervaren wil worden, luister op jouw moment, dat is altijd de juiste tijd en fijne dag!

Lees meer »

Paas-power en de zuivere daadkracht van de jonge jaagster

Lieve Allemaal, Allereerst, fijne paasdagen!Wat heerlijk de zon en de lente die vreugdevol uitspat in al het groen, knoppen, bloesem en kleuren in de natuur, vogeltjes die nestjes bouwen. Ook ooievaars vliegen hier volop, snavels gevuld met hele takkenbossen, een prachtig gezicht. In de natuur ademt alles het nieuwe begin. Het is niet zo moeilijk om hier de energie van het oermoederveld in te herkennen:) Wat een power, paaspower!

Lees meer »

1 april - de Nar en de kwantumsprong

Vandaag komen verschillende dingen samen in de energie, verrassend, synchroon en betekenisvol!Ik vind het leuk je erover te vertellen en ben benieuwd of het ook resoneert in jou.Luister naar de podcast over de energie van 1 april, de nar/of de dwaas, de zon, de pionier en de kwantumsprong. Ben je bereid om de sprong te wagen?

Lees meer »