Leven vanuit verbinding met het veld van onbeperkte mogelijkheden

Je bent deel van het veld en één met het veld, het veld van overvloed, waarin alles met elkaar samenwerkt en elkaar ondersteunt om te leven vanuit de kracht en werkelijkheid van Liefde. Dit bewustzijn opent zich in deze tijd laagjes, door jezelf toe te staan om er steeds meer in te ontspannen. Nieuwe structuren laten zich nu zien die je hierin ondersteunen.

Kiezen voor een gezonde, voedende structuur die je bekrachtigt in je Zijn

De energie van de oermoeder draagt en ondersteunt je in 13 cycli van 20 dagen, (oermoederstromen) om liefde te leven en te manifesteren. Ze geeft beweging aan elke cyclus. Deze heerlijk voedende structuur helpt je om in de kracht van het Nu te blijven, met geduld voor het proces en geeft je een veilige basis om je verder te openen en te leven en creëren vanuit verbinding. Om dan vervolgens ook daadwerkelijk toe te laten dat je daarin volledig wordt ondersteund door het leven, te geloven dat het leven, de kracht en werkelijkheid van liefde, vóór je werkt. In het essentie coaching traject volgen we deze structuur. 

Essentie Coaching - rust, verbinding, vertrouwen en daadkracht!

Vertrouwen integreren in elke beweging als de natuurlijke gedragen basis van je Zijn, dat maakt alles nieuw, heelt je en laat je de diepgang en het plezier ervaren die liggen in de eenvoud.

Een coaching traject van 9 maanden, door de energie van alle 13 oermoederstromen, is daarom een super krachtige manier om het geboorteproces dat op dit moment in jou gaande is te doorleven en te voltooien en te genieten van het creëren vanuit verbinding, vanuit je essentie. Een kortere coaching kan natuurlijk ook. In een gratis kennismakingsgesprek kunnen  we dieper voelen en kijken naar wat jou het beste past en dient.

Liefde leven, het is tijd om te oogsten, om de vruchten te plukken van je innerlijk werk en overvloed toe te laten op alle niveaus. Dat is ook precies waar de energie je vanaf 22 mei t/m 5 februari toe uitnodigt, dus dit is een perfect moment in de tijd om er helemaal voor te gaan. 


Verlichting is niet ingewikkeld, het is juist alle ingewikkeldheid loslaten. Dat help ik je graag te ervaren, Ik werk vanuit mijn eigen verbinding met het veld, vanuit mijn ervaring, inzicht en intuïtie. Mijn diepdoorleefde kennis van de Tzolkin en het oermoederveld is ook heel helpend omdat ik je vandaaruit jouw persoonlijke handvatten kan aanreiken om te leven vanuit verbinding op zowel het spirituele, fysieke, emotionele en mentale niveau. Steeds ook afgestemd op waar je in het moment staat. 

Verder vind ik zelf voeding en inspiratie in o.a. Yoga Nidra, Gene Keys, Cursus in Wonderen en de Law of Attraction. Dat verrijkt en bekrachtigt me en deze ervaringen en inzichten stromen natuurlijk mee in de energie en kan ik inzetten waar dat past. Vooral waar het gaat om diep te ontspannen in vertrouwen, vanuit liefde eerlijk naar jezelf te kijken, te contempleren, alles van je af te schudden wat niet bij je hoort en vanuit vertrouwen verantwoordelijkheid nemen voor alles wat je ervaart en creëert. 

 

De sessies vinden plaats via zoom, in een ontmoeting in mijn ruimte, of in de natuur, zoals het past in het moment. In elke stroom ontvang je een paar korte ingesproken coaching berichten, afgestemd op je eigen natuurlijke ritme en persoonlijke proces. Deze berichten kun je steeds opnieuw luisteren om er verdieping in te vinden en zijn ook een voorbereiding op de sessies.

Tijdens de coaching ontvang je, als je dat wilt, ook de dagelijkse meditatieve activaties. Een krachtige combi en een mooie reis die we samen aangaan, verwachtingsvol, open voor de energie van wonderen. In de kracht en werkelijkheid van liefde zijn wonderen heel normaal en je verbinding met het veld laat je dat ervaren. 


Samen op weg. Ik word er nu al blij van! Voel je dat ook? 
Dan nodig ik je uit om een afspraak te maken voor een gratis gesprek om je vrijblijvend te oriënteren, te voelen waar het voor jou om gaat en te overleggen over de mogelijkheden, de vorm, de duur van het traject en de frequentie die bij jou past. Op basis daarvan doe ik je een voorstel. 

Aanmelden