Dagelijks afstemmen op het Oermoederveld

Ontspan in vertrouwen en weet je welkom in het Oermoederveld!
Je bent deel van het veld en één met het veld, het veld van overvloed, waarin alles met elkaar samenwerkt
en elkaar ondersteunt om te leven vanuit de kracht en werkelijkheid van Liefde.

In essentie gaat het niet om het vertrouwen dat je hebt in de afloop van dingen, maar om het vertrouwen zelf, als basisenergie. De Bron waaruit je kan scheppen en de energie die je eigen lichaam en bewustzijn herschept en je verbindt met je oorspronkelijke blauwdruk.

Dit bewustzijn opent zich in laagjes 

Dit bewustzijn opent zich in laagjes, door jezelf toe te staan om er steeds meer in te ontspannen. (Dus niet door je best te doen!) Dagelijks afstemmen op het veld is een liefdevolle ondersteuning in dit proces van openen, van jezelf je liefde en je kracht gunnen. Word je bewust van de schepper in jou!

 

Vanaf 2 april 2022 spreek ik dagelijks meditaties in die zijn geïnspireerd op de diepere verbindende eenheids-energie die ik herken in de Tzolkin, de heilige kalender van de Maya's. Je hebt geen kennis van de Tzolkin nodig, het gaat puur om het ervaren en integreren van de nieuwe energie, uit je hoofd in je hart, om te ontspannen in verbinding met de dragende, voedende kracht van het leven.

2023 /2024 - Transformatie in het Oermoederveld! 

Na twee cycli van 260 dagen afstemmen, herken ik nu het grotere plan. De eerste cyclus was/is als een initiatie, een herkennen van je verbinding met het veld. De uitnodiging om de illusie van afgescheidenheid los te laten. Je hoeft het niet alleen te doen!
De tweede cyclus was/is een uitnodiging om je verbinding met het veld te verdiepen en te bekrachtigen en geeft je daadkracht.

Deze cycli behouden hun waarde en kun je elke 260 dagen herhalen om je verbinding in steeds nieuwe laagjes te verdiepen
 Je kunt nu voordelig blijvend toegang krijgen tot deze cycli. Meer info over de eerste cyclus en de tweede cyclus

 

De energie van de oermoeder draagt en ondersteunt je in 13 manifestatie cycli van 20 dagen, om liefde te leven en te manifesteren. 
Ze geeft beweging aan elke cyclus. Deze heerlijk voedende structuur helpt je om in de kracht van het Nu te blijven, met geduld voor het proces en geeft je een veilige basis om je verder te openen en te leven en creëren vanuit verbinding.

 

Na deze cyclus zal, zo ik nu verwacht, nog een vierde cyclus volgen om de transformatie te voltooien.
Dat doen we door puur te genieten in het veld van overvloed, te oogsten, de vruchten te plukken van het Planetaire Zijn
en zo zuivere spiegels van liefde te zijn in deze wereld. Als pioniers in de Nieuwe Aarde-energie.

Waar staan we dan in deze wereld? Ik verheug mij op het proces
en het steeds meer landen in het oermoederveld, het veld van overvloed!