Lieve mensen, vanaf 22 mei start alweer de vierde cyclus van 260 dagelijkse meditaties. Voel en/of verlang je het ook? Het is tijd om het transformatieproces van de oude naar de nieuwe energie in jezelf te voltooien, om jezelf tot bloei te brengen, te oogsten en de vruchten te plukken van al je innerlijke werk. Open je voor liefde en overvloed op alle niveaus! Zo binnen, zo buiten. Herken de eenheid in alles. Wat je voor jezelf doet, doe je voor het grote geheel. Zo brengen we samen de werkelijkheid van liefde tevoorschijn.

Een nieuwe wereld bouwen, vanuit een basis van vertrouwen

Vertrouwen opent je voor de kracht en werkelijkheid van liefde, waarin alles met elkaar samenwerkt en elkaar ondersteunt om te groeien en te bloeien zoals het is bedoeld. Dat is de natuurlijke aard van het leven. Door alle transformatie die al jaren plaatsvindt wordt het nu makkelijker om hier weer op te gaan vertrouwen en dat is ook nodig want dat is de basis van waaruit we een nieuwe wereld kunnen bouwen. Dit bewustzijn, dat zo lang versluierd is geweest, opent zich in deze tijd in laagjes door je er vanuit een gezonde dagelijkse discipline bewust mee te verbinden en er steeds meer in te ontspannen. 
De dagelijkse Oermoeder activaties ondersteunen je erbij! meteen aanmelden of lees nog even verder.

Geloof en vertrouwen

Niet langer voortdurend zoeken naar oplossingen, leven vanuit angst voor tekort op welk gebied dan ook, (zoals in liefde, gezondheid, geld, vertrouwen, woonruimte, tijd, aandacht, eigenwaarde). Het is tijd om te herkennen dat het steeds opnieuw gaat om ontspannen in vertrouwen, je gedragen voelen en dan ervaren dat de oplossingen vanzelf naar je toe komen.

Dank aan het verleden en JA tegen de toekomst! Verder groeien in de nieuwe energie

Nieuwe structuren helpen je om je steeds dieper te verbinden met de kracht en werkelijkheid van liefde, om duidelijk te herkennen wanneer je in de oude energie resoneert en wanneer in de nieuwe.

Vanuit die nieuwe helderheid kun je de knop makkelijker omzetten en steeds weer afstemmen op 'Radio Eenheid' zoals een cursiste het ooit zo mooi verwoordde. Het is tijd om je oude manieren van waarnemen en weten los te laten én ook de oude manieren van werken aan jezelf. Ze hebben je gediend en tot hier gebracht maar nu is het tijd om alles vanuit een heel nieuw perspectief te ervaren en dat vraagt om jouw bewuste keuze. Dank aan het verleden, ja tegen de toekomst! De dagelijkse Oermoeder activaties laten je deze nieuwe structuren bewust ervaren, helpen je op celniveau te herkennen en te geloven dat het leven vóór je werkt en dat ook daadwerkelijk toe te laten, als daad van liefde voor jezelf.

Je kunt de meditatieve activaties naar keuze ontvangen via email en/of whatsapp. Kosten per cyclus  van 20 dagen €17.- Kosten voor 3 cycli €44.- in plaats van €51.- Kosten voor alle cycli van 22 mei t/m 5 februari €177.- i.p.v. €221.- Of betaal in termijnen. 
Actie: De eerste 7 dagen vanaf 22 mei kun je de activaties gratis ontvangen om het te proberen!
Wil je alle activaties van 22 mei t/m 10 juni ontvangen dan betaal je €11.11 in plaats van €17.-

13 oermoederstromen dragen en ondersteunen je om te leven en creëren vanuit verbinding.

22 mei t/m 10 juni - centreren - leven wat je gelooft
11 t/m 30 juni - intentie - span je boog en weet dat je doel treft
1 t/m 20 juli - liefde leven en manifesteren
21 juli t/m 9 augustus - loslaten - bevrijding - verder gaan vanuit essentie
10 t/m 29 augustus - helderheid en nieuwe stabiliteit
30 augustus t/m 18 september - ontspannen in het Zijn - een voedende ruimte voor het nieuwe scheppen.
19 september t/m 8 oktober - geboorte geven aan het nieuwe - openen om te ontvangen
9 t/m 28 oktober - omarmen in vertrouwen - een nieuw evenwicht vinden
29 oktober t/m 17 november - activeren - volg je hart
8 november t/m 7 december - basis voor succes - bepaal hoe je verder gaat
8 t/m 27 december - vanuit innerlijke kracht richting geven aan je leven
28 december t/m 16 januari 2025- balans en doorstroming in je energie
17 jan. t/m 5 feb. - Inspiratie - Wenskracht - 22 meesterfrequentie - een nieuwe wereld bouwen.

Nieuw! Combineer de dagelijkse activaties met Essentie Coaching om jezelf te ondersteunen en bekrachtigen in je huidige transformatie en geboorteproces!