Oermoeder Activaties - afstemmen op het Oermoederveld

Ontspan in vertrouwen en weet je welkom in het Oermoederveld!
Je bent deel van het veld en één met het veld, het veld van overvloed, waarin alles met elkaar samenwerkt
en elkaar ondersteunt om te leven vanuit de kracht en werkelijkheid van Liefde.

Dit bewustzijn opent zich in deze tijd laagjes, door jezelf toe te staan om er steeds meer in te ontspannen. Dagelijks afstemmen op het veld is een liefdevolle ondersteuning in dit proces van openen, van jezelf je liefde en je kracht gunnen, bewust creëren vanuit verbinding en vervolgens daadwerkelijk toelaten dat je daarin volledig wordt ondersteund door het leven, te geloven dat het leven, de kracht en werkelijkheid van liefde, vóór je werkt.

De energie van de oermoeder draagt en ondersteunt je in 13 manifestatie cycli van 20 dagen, om liefde te leven en te manifesteren. Ze geeft beweging aan elke cyclus. Deze heerlijk voedende structuur helpt je om in de kracht van het Nu te blijven, met geduld voor het proces en geeft je een veilige basis om je verder te openen en te leven en creëren vanuit verbinding. Deel je mee in het veld? Samen bouwen we een nieuwe wereld en brengen we het veld van overvloed in het dagelijks leven tevoorschijn! 

De huidige cyclus van 260 dagen van 2 september 2023 t/m 21 mei is 2024 diep ondersteunend
aan zowel je eigen transformatieproces als aan het collectieve transformatieproces in 2023 en 2024

13 december t/m 1 januari 2024 - De Kosmische Cyclus van Aanwezigheid

De laatste Oermoederstroom van 2023 van nodigt je uit om te ontspannen in het Zijn, in het weten dat je gedragen wordt. Zo schep je een voedende ruimte voor het nieuwe. Terwijl jij uitrust komt het nieuwe naar je toe! Gun jezelf deze voedende cyclus van oermoeder activaties om het oude jaar mooi af te ronden en het nieuwe jaar goed te beginnen!

 Je kunt de meditatieve activaties naar keuze ontvangen via email of whatsapp. Je kunt elk moment instromen in een cyclus! Je betaalt dan voor de resterende dagen.

Kosten per cyclus van 20 dagen €16.-  per 3 cycli €44.- 
 
Kosten voor alle volgende cycli t/m 21 mei 2024 €111.- i.p.v. €128.-!

Het grotere plan wordt zichtbaar - Voordelig toegang tot eerdere Cycli 

Na twee cycli van 260 dagen afstemmen, herken ik nu het grotere plan. De eerste cyclus was/is als een initiatie, een herkennen van je verbinding met het veld. De uitnodiging om de illusie van afgescheidenheid los te laten. Je hoeft het niet alleen te doen!
De tweede cyclus was/is een uitnodiging om je verbinding met het veld te verdiepen en te bekrachtigen en geeft je daadkracht.

Deze cycli behouden hun waarde en kun je elke 260 dagen herhalen om je verbinding in steeds nieuwe laagjes te verdiepen
 Je kunt nu voordelig blijvend toegang krijgen tot deze cycli. Meer info over de eerste cyclus en de tweede cyclus