Podcast 

In deze podcast deel ik over mijn eigen ervaringen en de inzichten die ik opdoe in het dagelijks afstemmen op en in het Oermoederveld en het inspreken van de Oermoeder activaties. Ik wens je veel inspiratie!

#22 - Ontspannen in het nieuwe begin

Lieve allemaal, Het was heerlijk even helemaal weg te zijn, te relaxen, te genieten van zon, zee en boven alles van het samenzijn met mijn zus, haar familie, kinderen en kleinkinderen.Inmiddels ben ik weer terug en heb ik afgelopen donderdag de sleutels ontvangen van mijn nieuwe huis op het hofje. Het was een warm welkom daar, zo fijn! Natuurlijk is het niet alleen maar halleluja en geweldig allemaal. Ik ben ook aan het loslaten en daar komen diepe gevoelens bij kijken. Het hoort erbij en mag er zijn.Zo fijn hoe ondersteunend de energie van nu daarin is, de verbinding met het oermoederveld! Ja ik weet me gedragen en draag mezelf in deze verbinding. Leven vanuit je centrum in het nieuwe begin. Dat is de uitnodiging aan jou, aan mij aan ons allemaal! Over dit alles en over de woorden en energie die mij deze week en vandaag raaktenin de podcast van vandaag. Met liefde gedeeld.

Lees meer »

#21 - Hier en Nu gebeurt het! Zonnige update

Lieve allemaal, Hier en gebeurt het! Alleen Hier en Nu kun je volop leven en een nieuwe wereld bouwen. Dat klink groots en dat is het ook, maar in de praktijk is het juist heel dichtbij, in eenvoud, gewoon zijn met wat er is en daar vanuit een blij en vrij hart verantwoordelijkheid voor nemen.Dat heb ik zo ervaren afgelopen periode! Daarover heb ik deze podcast ingesproken met daarin ook een zonnige verhuisupdate. Alles is nog meer in de stroomversnelling gekomen! Ik vlieg nog even naar het zonnige zuiden vandaag, naar mijn zus op Mallorca, om daarna thuis te komen op het Zuiderhofje, midden in het centrum van Haarlem. Op de foto een glimpje van mijn nieuwe plek. Klaar voor 260 dagen door het Huis van de Eeuwige Zon. Liefde leven, de transformatie voltooien, oogsten en de vruchten plukken van alle je innerlijke werk. Zo super synchroon allemaal! Ik verheug me! 

Lees meer »

#19 Twee jaar! De sprong van de dwaas

Lieve jij, 2 april, vandaag is het precies 2 jaar geleden dat ik begon met het elke dag inspreken van een oermoeder meditatie. Dat vier ik! 2 jaar, wow! Wat heeft de verbinding met het veld zich sindsdien verdiept!

Lees meer »

#18 Innerlijke kracht - de oermoeder in jou

De oermoeder in jou ondersteunt je de komende 20 dagen om in je kracht te komen. Door verbinding te maken met haar oerkracht en scheppende energie in jou, ervaar je ook jouw innerlijke kracht. Deze verbinding is lang versluierd geweest en dat heeft voor zoveel pijn, strijd en leegte gezorgd, maar hoera, dat is nu echt aan het veranderen! De energie van de oermoeder ademt en leeft in alles wat leeft, groeit en bloeit, ze vertegenwoordigt in essentie het hele veld van onbeperkte mogelijkheden waar we zelf deel van zijn. De dagelijkse activaties ondersteunen je om dit te ervaren en deze verbinding te integreren. Hou je nog ergens aan vast? Dat is niet nodig! Sta jezelf toe om te ontspannen en laat toe dat het veld jou draagt, ondersteunt en bekrachtigt in je Zijn. Voel hoe dat je in balans brengt, dan kun je vanuit innerlijke kracht en plezier richting geven aan je leven. en gaat het stromen!

Lees meer »

#17 Pats boem - en dan landen in verbinding

Gezonde bewuste keuzes maken, trouw zijn aan jezelf, gezonde discipline is een daad van liefde voor jezelf!Een beetje streng zijn voor jezelf, jezelf durven confronteren: pats boem, niet meer meegaan in oude energie en beperkende gedachten en overtuigingen. Herken het, benoem het, omarm het en laat het gaan. Ben je bereid het anders te ervaren? Eerst kiezen en dan loslaten en ontspannen in je basis, laat liefde haar helende werk maar doen! Dieper landen is hoger trillen, is je oude manieren van waarnemen en weten loslaten en ruimte maken voor jouw Licht, voor jouw IK BEN-kracht en verder gaan trouw aan jezelf. Daarover heb ik een podcast opgenomen. Met veel plezier en liefde gedeeld!

Lees meer »

#15 De Spiegel engel - Wat wil ik nu eigenlijk echt?

De spiegel engel bracht me afgelopen 2 weken een heel mooie energie en bewustwording en de vraag: "Wat wil ik nu eigenlijk echt?De energie van de vraag is het belangrijkst, daarin zit ook het antwoord :)In deze podcast deel ik over eerlijk naar jezelf kijken en luisteren en de stem van je hart volgen. Ik wens je weer veel inspiratie!

Lees meer »

#14 De transformatie engel

Door steeds te omarmen wat je tegenkomt in jezelf en je ook te openen voor de diepere lagen en te voelen waar het echt om gaat en ook dát dan weer te omarmen, vindt de diepgaande transformatie plaats die je vrijmaakt om de stem van je hart te volgen, hier en nu, vanuit je lichtkracht. Die zin uit de oermoederactivatie van vandaag blijft in me rondcirkelen en inspireerde me om weer een podcast op te nemen.

Lees meer »

# 13 Misschien is het wel precies andersom!

Wanneer je omarmt wat je tegenkomt op je weg, kan je jezelf op een dieper niveau leren kennen. Deze Lunaire Oermoederstroom nodigt je uit om nieuwsgierig te zijn naar de diepere lagen en met nieuwe ogen te kijken naar je uitdagingen. Misschien gaat het in essentie wel om een heel andere uitdaging dan je denkt, of zelfs om precies het tegenovergestelde... Wanneer je dat herkent begint een nieuw avontuur!Met veel plezier heb ik weer een podcast ingesproken over de energie van deze periode en mijn eigen ervaring en uitdaging. Leuk dat je wilt luisteren! 

Lees meer »

#12 - Geboorte

Mooi! Ik zocht een afbeelding bij de podcast die ik net heb ingesproken en deze past er helemaal prachtig bij! Het eerste stukje gaat over de energie van deze Magnetische Oermoederstroom en een creatieve tip.

Lees meer »

# 11 De energie van 2024

Welkom in het nieuw jaar! Ik wens je liefde, lichtheid en gezondheid.Weet je verbonden in het licht van de eenheid en de werkelijkheid van Liefde, verwelkom het avontuur van volop leven en volg je hart vanuit de liefde die jij bent.Eerder deze week schreef ik al  over de energie van 2024Ter aanvulling heb ik een podcast ingesproken.  Ook deel ik de Oermoeder Lichtactivatie van vandaag op deze pagina. Om nu en wanneer je maar wilt dit jaar naar te luisteren om je (weer) te verbinden met waar het dit jaar om gaat en jezelf te bekrachtigen. Geniet ervan!

Lees meer »


Voordat ik Podcasts insprak schreef ik blogs.
Die kun je hieronder lezen

Aho!

Aho! Vanaf vandaag ondersteunt het oermoederveld, het veld van onbeperkte mogelijkheden, je 20 dagen lang om in je kracht te komen! Ofwel, in je zachte, verbonden oerkracht.Je bent deel van het veld en één met het veld.Hoe meer je ontspant in vertrouwen, hoe meer je dat kunt ervaren.Dus... Hou je nog ergens aan vast? Ontspan en laat het stromen!De Nieuwe Aarde Activatie van vandaag ondersteunt je erbij.Ik deel haar vandaag weer graag een keer op deze plek.Geniet ervan!

Lees meer »

Universele Zonnestralen

Universele zonnestralen landen als een blessing in je hart, in je Zijn...Bekrachtigen je in alle stukjes die afgelopen periode zijn aangeraakt.De Nieuwe Aarde activatie van vandaag, een cadeautje aan jou om van te genieten en weer te voelen:Liefde is je essentie. Liefde is wat je BENT

Lees meer »

Ik ontvang

Weet dat de oerkracht en scheppende energie van de oermoeder ook deel is van jou. Het is de vrouwelijke energie die je in deze tijd in balans brengt en die je laat ervaren dat je op een andere manier kunt creëren, niet door je best te doen, maar juist door te ontspannen en (jezelf) TOE TE STAAN om te ONTVANGEN wat voor jou bedoeld is.

Lees meer »

Loslaten in de Spectrale Cyclus van Bevrijding

Zo is het! De behoefte om los te laten was er al langer, maar het was nog niet het moment, mijn hoofd probeerde er een eigen interpretatie aan te gevenwaardoor ik nog niet echt los hoefde te laten.Slim hoofd, slim overlevingssysteem :)Het overlevings-systeem is niet blij met veranderingen en verzint van allerlei trucjes om weg te blijven van dat diepe loslaten.

Lees meer »

De Planetaire Cyclus van Manifestatie

De activaties bekrachtigen en ondersteunen je van 27 januari t/m 15 februari om meer en meer vanuit liefde te leven,om zo ook een krachtig manifestatie kanaal te zijn en de kracht en werkelijkheid van liefde steeds meer zichtbaar en voelbaar te maken in de dagelijkse praktijk.

Lees meer »

Solaire Cyclus van Intentie

De energie van 7 t/m 26 januari bekrachtigt je en ondersteunt je om zuiver afgestemd te blijven,om vanuit een heldere focus en intentie verder te gaanen je energie niet te verspillen aan dingen die helemaal niet belangrijk zijn.Span je boog en weet dat je doel treft!

Lees meer »

De energie van de Winterzonnewende

In de energie van de winterzonnewende vieren we de geboorte van een nieuw zonnejaar en  het begin van de winter.Een moment van kracht dat je aanspreekt in je eigen kracht.De energie vraagt je: Twijfel niet langer en kies voor groei boven zekerheid.Wordt wakker en laat alles achter je wat jou niet langer dient!Pak je Natuurlijk Leiderschap op door het voorbeeld dat je leeft.

Lees meer »

Galactische Cyclus van Integriteit

Stap voor stap creëren vanuit verbinding.De eerste van 13 manifestatiecycli ondersteunt je van 18 december t/m 6 januari 2023 om in de rustige kracht en harmonie van je centrum te komen.Weet je gedragen, ontspan in een diep oervertrouwen.Draag jezelf in dit nieuwe begin, en ook het nieuwe jaar in. Zorg goed voor jezelf, want als je goed in je vel zitis het zoveel makkelijker om in vertrouwen te blijven.Vertrouwen is de gezonde basis voor wat je dan ook maar wilt leven en creëren, als je het mist bouw je op een wankel fundament.

Lees meer »

Hoger Bewustzijn

Hoger bewustzijn wordt nu krachtig geactiveerdzodat je alles, jezelf, je leven, de wereld om je heenvanuit een hoger perspectief kunt ervarendan je eerder gewend was.

Lees meer »