Podcast 

In deze podcast deel ik over mijn eigen ervaringen en de inzichten die ik opdoe in het dagelijks afstemmen op en in het Oermoederveld en het inspreken van de Oermoeder activaties. Ik wens je veel inspiratie!

#14 De transformatie engel

Door steeds te omarmen wat je tegenkomt in jezelf en je ook te openen voor de diepere lagen en te voelen waar het echt om gaat en ook dát dan weer te omarmen, vindt de diepgaande transformatie plaats die je vrijmaakt om de stem van je hart te volgen, hier en nu, vanuit je lichtkracht. Die zin uit de oermoederactivatie van vandaag blijft in me rondcirkelen en inspireerde me om weer een podcast op te nemen.

Lees meer »

# 13 Misschien is het wel precies andersom!

Wanneer je omarmt wat je tegenkomt op je weg, kan je jezelf op een dieper niveau leren kennen. Deze Lunaire Oermoederstroom nodigt je uit om nieuwsgierig te zijn naar de diepere lagen en met nieuwe ogen te kijken naar je uitdagingen. Misschien gaat het in essentie wel om een heel andere uitdaging dan je denkt, of zelfs om precies het tegenovergestelde... Wanneer je dat herkent begint een nieuw avontuur!Met veel plezier heb ik weer een podcast ingesproken over de energie van deze periode en mijn eigen ervaring en uitdaging. Leuk dat je wilt luisteren! 

Lees meer »

#12 - Geboorte

Mooi! Ik zocht een afbeelding bij de podcast die ik net heb ingesproken en deze past er helemaal prachtig bij! Het eerste stukje gaat over de energie van deze Magnetische Oermoederstroom en een creatieve tip.

Lees meer »

# 11 De energie van 2024

Welkom in het nieuw jaar! Ik wens je liefde, lichtheid en gezondheid.Weet je verbonden in het licht van de eenheid en de werkelijkheid van Liefde, verwelkom het avontuur van volop leven en volg je hart vanuit de liefde die jij bent.Eerder deze week schreef ik al  over de energie van 2024Ter aanvulling heb ik een podcast ingesproken.  Ook deel ik de Oermoeder Lichtactivatie van vandaag op deze pagina. Om nu en wanneer je maar wilt dit jaar naar te luisteren om je (weer) te verbinden met waar het dit jaar om gaat en jezelf te bekrachtigen. Geniet ervan!

Lees meer »

#9 Vernieuwing van het denken

Wat een diepgaande transformatie vindt er plaats in deze tijd, op alle niveaus! Deze stroom gaat vooral ook over vernieuwing van het denken en over het verwelkomen van de energie van de nieuwe tijd in jezelf en je leven. Met veel plezier ingesproken en ik deel natuurlijk ook weer mijn eigen ervaring, De Soulcollages op deze pagina maakte ik een klein weekje geleden op een heerlijk retraite middagje en ze blijken nu heel mooi te passen bij deze podcast. Ik vertel erover. Leuk dat je wilt luisteren!

Lees meer »

#8 Essentie & Lichtkracht

Het duurde even, maar hier is weer een nieuwe podcast: Lichtkracht en Essentie! Met liefde gedeeld. Lees nog even verder wanneer je hebt geluisterd want ik heb nog een mooie uitnodiging én aanbieding voor je! 

Lees meer »

# 7 Zen & Boogschieten en de Tempel van Vrede

Ik Ben de Pijl, deze tekening maakte ik zelf ooit. Leuk dat ik eraan dacht want hij past helemaal bij deze podcast waarin ik weer inspiratie en zelfreflectie deel in de energie van deze Solaire Cyclus van Intentie. Ontspan in vertrouwen en ervaar de bekrachtiging! 

Lees meer »

#6 Windpaard vrouw - Het stroomt! (weer)

Blij ben ik! Vandaag ontving ik een prachtig inspirerend spraakbericht van iemand die haar ervaring deelde naar aanleiding van de podcast en de activatie van vandaag. Het kwam zo mooi getimed voor mij, het inspireerde me om een innerlijk proces dat ik zelf na de vorige podcast doorleefde op een goeie manier af te ronden. Heel krachtig, bekrachtigend! 

Lees meer »

#5 Windpaard

Het oermoederveld komt tot leven!Zo fijn! Ben heerlijk geïnspireerd door reacties die ik ontvang,Zo bekrachtigen we elkaar en bekrachtiging, dat is precies de onderstroom van deze periode. De energie van Windpaard komt in deze energie als geroepen :)Deze podcast komt voort uit het delen met een sister in het oermoederveld. Zie ook de bijdrage.Ik ben een dankbaar mens. Geniet er weer van!

Lees meer »

#4 ongecompliceerd jezelf zijn

Gewoon lekker ongecompliceerd jezelf zijnen genieten van het Zijn en het Doen.Ik werd blij van het inspreken van deze podcast, waarin ik mooie en betekenisvolle ervaringen deelover het openen in laagjes door de tijd heenen het steeds meer worden / zijn wie ik ben!

Lees meer »

#3 de frequentie van waarheid

Wanneer je je waarheid leeft, schep je een krachtig symmetrisch resonantieveld, een verfijnde frequentie waarbinnen jij vanuit harmonie kunt creëren.Waarheid is de kortste weg!En: verruim je bewustzijn door een gebed om harmonie.Harmonie is de meest heilzame werking.Laat je weer inspireren door deze podcast over integriteit, waarheid en harmonie.Met liefde gedeeld!Bekijk ook de foto's van de waterkristallen die zich vormen bij de woorden waarheid en harmonie

Lees meer »


Voordat ik Podcasts insprak schreef ik blogs.
Die kun je hieronder lezen

Aho!

Aho! Vanaf vandaag ondersteunt het oermoederveld, het veld van onbeperkte mogelijkheden, je 20 dagen lang om in je kracht te komen! Ofwel, in je zachte, verbonden oerkracht.Je bent deel van het veld en één met het veld.Hoe meer je ontspant in vertrouwen, hoe meer je dat kunt ervaren.Dus... Hou je nog ergens aan vast? Ontspan en laat het stromen!De Nieuwe Aarde Activatie van vandaag ondersteunt je erbij.Ik deel haar vandaag weer graag een keer op deze plek.Geniet ervan!

Lees meer »

Universele Zonnestralen

Universele zonnestralen landen als een blessing in je hart, in je Zijn...Bekrachtigen je in alle stukjes die afgelopen periode zijn aangeraakt.De Nieuwe Aarde activatie van vandaag, een cadeautje aan jou om van te genieten en weer te voelen:Liefde is je essentie. Liefde is wat je BENT

Lees meer »

Ik ontvang

Weet dat de oerkracht en scheppende energie van de oermoeder ook deel is van jou. Het is de vrouwelijke energie die je in deze tijd in balans brengt en die je laat ervaren dat je op een andere manier kunt creëren, niet door je best te doen, maar juist door te ontspannen en (jezelf) TOE TE STAAN om te ONTVANGEN wat voor jou bedoeld is.

Lees meer »

Loslaten in de Spectrale Cyclus van Bevrijding

Zo is het! De behoefte om los te laten was er al langer, maar het was nog niet het moment, mijn hoofd probeerde er een eigen interpretatie aan te gevenwaardoor ik nog niet echt los hoefde te laten.Slim hoofd, slim overlevingssysteem :)Het overlevings-systeem is niet blij met veranderingen en verzint van allerlei trucjes om weg te blijven van dat diepe loslaten.

Lees meer »

De Planetaire Cyclus van Manifestatie

De activaties bekrachtigen en ondersteunen je van 27 januari t/m 15 februari om meer en meer vanuit liefde te leven,om zo ook een krachtig manifestatie kanaal te zijn en de kracht en werkelijkheid van liefde steeds meer zichtbaar en voelbaar te maken in de dagelijkse praktijk.

Lees meer »

Solaire Cyclus van Intentie

De energie van 7 t/m 26 januari bekrachtigt je en ondersteunt je om zuiver afgestemd te blijven,om vanuit een heldere focus en intentie verder te gaanen je energie niet te verspillen aan dingen die helemaal niet belangrijk zijn.Span je boog en weet dat je doel treft!

Lees meer »

De energie van de Winterzonnewende

In de energie van de winterzonnewende vieren we de geboorte van een nieuw zonnejaar en  het begin van de winter.Een moment van kracht dat je aanspreekt in je eigen kracht.De energie vraagt je: Twijfel niet langer en kies voor groei boven zekerheid.Wordt wakker en laat alles achter je wat jou niet langer dient!Pak je Natuurlijk Leiderschap op door het voorbeeld dat je leeft.

Lees meer »

Galactische Cyclus van Integriteit

Stap voor stap creëren vanuit verbinding.De eerste van 13 manifestatiecycli ondersteunt je van 18 december t/m 6 januari 2023 om in de rustige kracht en harmonie van je centrum te komen.Weet je gedragen, ontspan in een diep oervertrouwen.Draag jezelf in dit nieuwe begin, en ook het nieuwe jaar in. Zorg goed voor jezelf, want als je goed in je vel zitis het zoveel makkelijker om in vertrouwen te blijven.Vertrouwen is de gezonde basis voor wat je dan ook maar wilt leven en creëren, als je het mist bouw je op een wankel fundament.

Lees meer »

Hoger Bewustzijn

Hoger bewustzijn wordt nu krachtig geactiveerdzodat je alles, jezelf, je leven, de wereld om je heenvanuit een hoger perspectief kunt ervarendan je eerder gewend was.

Lees meer »