De Planetaire Cyclus van Manifestatie

Gepubliceerd op 1 februari 2023 om 17:36

Manifesteren

De activaties bekrachtigen en ondersteunen je van 27 januari t/m 15 februari om meer en meer vanuit liefde te leven,
om zo ook een krachtig manifestatie kanaal te zijn 
en de kracht en werkelijkheid van liefde steeds meer zichtbaar en voelbaar te maken in de dagelijkse praktijk.

Liefde leven 

Hoe ik het zelf ervaar: Manifesteren voelt steeds meer als een ruimte van liefde creëren waarin het leven zoals het bedoeld is welkom is. Waarin de dingen die passen bij mij en bij wie ik werkelijk ben zich op natuurlijke manier als vanzelf aandienen en dat ik dan van binnenuit ook voel waar ik mijn energie aan mag geven en wanneer en hoe.

Ik geloof werkelijk dat ik het een klein beetje begin te leren en dat ik nadat ik een eerste ingeving heb gehad, het niet meteen enthousiast allemaal zelf probeer in te vullen, maar het geduldig overlaat en overdraag aan de kracht van liefde. 

Ik begin er plezier in te krijgen :)

Poeh, dat heeft even geduurd voor ik dat door begon te krijgen maar ik begin er nu echt plezier in te krijgen. Liefde weet het zoveel beter dan ik. Dat vraagt natuurlijk om overgave, Ik oefen en leer en open me verwachtingsvol voor de inzichten, oplossingen en mogelijkheden die liefde me brengt! De activatie van vandaag resoneert daarom zo. Een stukje eruit:

Alleen in het Nu kan ik bewust leven, afgestemd op de Bron
en voel ik me vrij om de keuzes te maken die mijn hart me ingeeft.

Hier en Nu, terwijl ik in het stille punt van kracht in mijzelf blijf,
kan ik alle controle en weerstand tegen verandering loslaten.
Ik hoef niets te doen, alleen maar te Zijn,
terwijl alles aan het veranderen is en het nieuwe zich vormt.

Overgave schept ruimte en de juiste afstemming
om de inspiratie en bezieling van Spirit te kunnen ontvangen
en in verbinding te blijven met mijn intuïtie en de kracht van mijn dromen.
Overgave brengt me op de heilige weg van het midden,
waar nieuwe kansen zich spontaan aandienen.
Kosmische boodschappen van licht gidsen me op mijn weg!

Zacht zijn voor jezelf

Liefde leven en manifesteren is zoals ik het voel dus vooral leren zacht te zijn voor jezelf, jezelf de ruimte te geven en te voeden met positieve energie en gedachten. De afbeelding in dit blog vind ik daarom heel passend en inspirerend.  Zacht zijn, en daardoor juist zo krachtig. Directer. Laat het maar gebeuren. Ik geniet van het Doen door te Zijn en van het Zijn door te Doen. En dat voor een Blauwe Aap, met te enthousiast, serieus en gedreven zijn als mijn valkuilen:) !

Verdieping en verfijning

Vandaag pas de 6e dag van deze cyclus van 20 dagen en de eerste van 5 waarin we de verdieping aan gaan. 
Dit was een mooi begin. Ik zal vast nog meer bewust worden rond het thema manifestatie, vooral ook in het helder worden van wat er wil gebeuren in mijn natuurlijke flow. Ik doe een stapje terug, open om te ontvangen en laat het gebeuren.
Zo voelt het voor mij en dat klopt ook met waar ik sta in mijn persoonlijke jaarhoroscoop. Dus voor jou kan het weer heel anders zijn. Door onze ervaringen te delen kunnen we elkaar inspireren :) Dus wil je wat delen rond het thema manifesteren, iets wat jij ervaart of bewust bent geworden in jezelf? Van harte welkom om je reactie te delen. Fijne flow vanuit verbinding!

Met liefde, 
Leela


Stroom je mee in de dagelijkse meditatieve activaties die je ondersteunen om te creëren vanuit verbinding? Deze kun je naar keuze ontvangen via email of whatsapp.
Welkom in het veld van onbeperkte mogelijkheden!

Reactie plaatsen

Reacties

Maya
een jaar geleden

Lieve Leela…..dank je voor jou zo mooi verwoord delen….i love it
Voor mij;
Alles is er al, ik hoef alleen maar mee te bewegen met dat wat is. Een grote oefening voor mij….
Ik ben begonnen met een cursus Qi gong, om de beweging aan te gaan en zo ook eerstens fysiek de beweging te leren volgen…….het belichamen van dat wat ik simpel weg ( ha ha) mag volgen. Dan komt het goed met alles wat moeite is.
Zo iets…..steeds weer beseffen dat overgave ruimte schept…..ik word er blij en dankbaar van.
Dikke kus

Marion
een jaar geleden

Lieve Leela,
Terwijl ik dit schrijf is het 9 ster in de 10e cyclus die je uitnodigt om zelf een ruimte van liefde te manifesteren waarin - zoals jij het zo mooi verwoord ' de liefde welkom iheet . Ik kom net vd markt af. Daar verkoopt een Vietnamese vrouw al jaren Vietnamese heerlijke loempia' s. Dat doet ze met zoveel overgave, zorg en vriendelijkheid en met oor voor de dagelijkse beslommeringen van haar klanten. Ze valt al van verre op tussen de andere verkopers als een stralende vrouw, ook als het koud en guur weer is staat ze daar stralend haar plek in te nemen Heb haar dit een keer gezegd hoe goed zij haar werk deed. We raakten aan de praat over hoe de spiritualiteit in Vietnam echt leeft en van het een kwam het ander. Ik mocht een duiding doen voor haar Ze bleek niet een 1 ster maar een 1 adelaar die thuis ook nog de zware zorg had voor een zieke zoon en zichzelf wel eens vergat voor ze "opvloog" naar haar werk. Vandaag heb ik onbewust een eigen ruimte van liefde gecreëerd na het eerder lezen van dit blog want ineens kwam in me op om een potje met STERhyacinten te kopen op de markt in de kleur blauw van haar zegel om haar daarmee te verrassen en te bedanken voor de vreugde die zij klanten daar brengt. Ik vind haar een echte levenskunstenaar Ze was superblij