#1 Je geloof en vertrouwen verdiepen

Gepubliceerd op 12 september 2023 om 15:59


De eerste oermoeder podcast
waarin ik deel over mijn ervaringen
in de Galactische Cyclus van Integriteit.
Deze cyclus duurt van 4 t/m 23 september.

Over de waarde van stap voor stap gaan
met geduld voor het proces, 
en zo steeds meer in je centrum komen.
Verdiep je geloof en vertrouwen!

Reacties natuurlijk heel welkom! Hoe ervaar jij deze cyclus?
Heb je een vraag rond dit thema? Die mag je sturen naar kristalboeken@gmail.com
Misschien is jouw vraag wel inspiratie voor een volgende podcast!

Liefs Leela

Reactie plaatsen

Reacties

Anna
11 maanden geleden

Jaaaa, eerste podcast is zeker gelukt!! Hoe leuk en verrijkend!! Herkenning ook.... Oftewel, smaakt naar meer! 😘

Leela
11 maanden geleden

eerste podcast, eerste reactie:) Dank je lieve Anna! wat fijn te horen! 😘

Renske
11 maanden geleden

Herkenning zeker, het raakt aan mijn valkuil... ook mooi verwoord door iemand anders die zei: heel goed dat je zaadjes plant, maar vergeet daarna niet onkruid te wieden voordat je verder gaat...of onkruid te plukken en er wat lekkers van te maken natuurlijk:) fijn Leela, ik ben nu al weer blij met je podcast(s)

Marion
10 maanden geleden

Mooie begeleidende foto van rondtrekkende schildpad die geduld heeft met lopen en de harmonische 13-20 orde op zijn eigen huis draagt ( zegel 8 ster) en door haar eigen ruimte in te nemen oervertrouwen aantrekt ( 1 draak). Ga zo door

Marion
10 maanden geleden

Hoofdfocus ligt voor mij op 8 ster en neemt bij 9 maan niet af maar intensiveert juist. Gisteren had ik intensie tot zuivering/stroming. Gesteund door tov en hond met aandacht op hartsweten en zelfliefde kwamen overdag op een terras vanzelf een reactie met een witte hond op mijn pad en een situatie van iemand die mij spontaan deelde met een ademoefening aan de slag te zijn ter voorbereiding op een borstbestraling in het ZH vandaag. Dit zette mij aan om me op ademhaling (2 of de maanwind) te focussen. De wind om dieper in balans te komen en dieper te ontspannen.

Sarala
10 maanden geleden

Wat ontzettend leuk deze podcast Leela! Jaaaaa zeer herkenbaar dat alweer verder willen. Jij noemt het je enthousiasme. In mijzelf is het eerder ongeduld of haast. Ik vind het ontzettend moeilijk om geduld in het groeiproces te hebben terwijl ik ook meer en meer voel dat daarin de waarde zit. Weg te gaan van het uit de mind ingevulde gevoel van "stilstand" naar het voelen van de verdieping en de waarde daarvan. Dat vraagt bewustzijn. Mijzelf bewust worden van die subtiele veranderingen die jij hier noemt. Leuk deze aanvullende inspiratie in combinatie met de activaties. Ik ben benieuwd waar de volgende over gaat! Of is dat ook ongeduld?!

Leela
10 maanden geleden

Wat leuk en fijn jullie reacties te lezen! Ik ben er echt superblij mee. Dit delen, de herkenning, is inspirerend, dat geeft nog de extra dimensie die ik zo waardevol vind, waardoor het nog veel meer gaat leven. En dat stroomt ook weer mee in de activaties. Dank! en ja wordt vervolgd!

Maya
10 maanden geleden

Wat fijn je om te horen...
En ik snap wat je deelt over eerst enthousiast en dan zakt het wat weg...
Enthousiastme is ook mijn valkuil....
Heerlijk die herkenning
Liefsvan mijn

Margje
10 maanden geleden

Mooie ontwikkeling lieve Leela Mardou, gefeliciteerd met je eerste podcast!
Liefs, Margje