#2 Commitment

Gepubliceerd op 17 september 2023 om 14:22

Ha! Leuk dat je wilt luisteren naar de tweede podcast waarin ik deel
over je waarheid leven,  over commitment aan mijzelf, 
en over mijn knip/plak/teken/schrijf oermoederboek in de energie van de 13 manifestatiecycli!

In de podcast verwijs ik naar de afbeeldingen hieronder.
Je kunt ze vergroten door erop te klikken.

 

Je kunt natuurlijk elk moment beginnen met een oermoederdagboek. 
Ik begon het dus in het hart van het veld, in de magnetische cyclus van aantrekking, het geboortekanaal.
Nu in deze eerste cyclus van een nieuwe ronde van activaties is ook een heel mooi moment om te beginnen.
Volg je eigen proces van innerlijke groei en bewustwording en voel hoe dat je ondersteunt
om meer en meer te ontspannen in vertrouwen en daarmee toe te laten dat het leven voor je werkt!

Ik ben benieuwd of dit resoneert en of het je inspireert om dit ook voor jezelf te doen.
Tot de volgende keer! 

Reactie plaatsen

Reacties

Marion
10 maanden geleden

Wat me erg raakt in deze is: ik eer mijzelf. gun mijzelf het beste. Ik laat dingen en mensen los die de liefde niet langer meer dienen. Ik vertrouw op mijn eigen hartswijsheid los van wat anderen hiervan vinden en ik ben een vonk uit de Bron die mag lopen op een pad van vertrouwen , een pad wat mij draagt , voedt met hartweten , mij enthousiasme geeft om in het nu te zijn en blijven en laat voelen dat ik ook die Bron zelf een beetje Ben. Wonderlijk ook dat een jaguar de Bron al symbolisch al aangetrokken heeft en weerspiegelt in haar pels want daar staan allerlei maantjes en zonnetjes op.

Sarala
10 maanden geleden

Ontzettend fijn om deze ook weer te luisteren. Ik ben ook een tijd terug een schrijf, teken, plakboek begonnen en ik merk dat dat inderdaad anders werkt dan alleen schrijven. Dank voor je tips/uitnodiging om een commitment aan jezelf te schrijven. En goh wat vind ik het soms lastig om steeds te kiezen voor dát waar ik innerlijk van voel dat het juist is. Vóór mij. De weg is die mij op een dieper niveau verbindt met het Universum, het Oermoederveld. Maar deze kleine podcast of de activaties helpen daarbij. Dank!

Renske
10 maanden geleden

Recent trok ik een kaart van de jaguar, was dat eigenlijk al weer vergeten, ik kon hem toen niet voelen ... nu ik hem herlees en in de ik-vorm omzet voel ik hem wel!
De Jaguar in mij leert me om onzichtbaar, gracieus en zonder poeha, te bewegen door zowel de aardse en spirituele wereld. Door met moed en wijsheid mijn innerlijke dimensies te verkennen, herwin ik de kracht en kan ik anderen begeleiden op dit pad. Aho!

Leela
10 maanden geleden

Mooi te lezen weer lieve vrouwen! Ja het is een oefening, elke dag weer en zo fijn dat de activaties hierin ondersteunend zijn. Ook voor mij. Leuk ook dat de jaguar twee keer terug komt in jullie schrijven. Ik voel de energie ervan meteen weer krachtig door mijn lijf resoneren:)