#5 Windpaard

Gepubliceerd op 30 september 2023 om 15:05

Het oermoederveld komt tot leven!
Zo fijn! Ben heerlijk geïnspireerd door reacties die ik ontvang,
Zo bekrachtigen we elkaar en bekrachtiging,
dat is precies de onderstroom van deze periode. 

De energie van Windpaard komt in deze energie als geroepen :)
Deze podcast komt voort uit het delen met een sister in het oermoederveld. Zie ook de bijdrage.
Ik ben een dankbaar mens. Geniet er weer van!

Reactie plaatsen

Reacties

Marion
10 maanden geleden

Wat inspirerend weer. Ik had nog nooit van een windpaard gehoord maar het deed wel mijn fantasie naar een witte sneeuwtijger gaan die droomde over een lekkere hap. Na uren geduldig wachten en afzien en loeren ziet ze opeens haar droom werkelijkheid worden en krijgt ze haar gedroomde hap in het vizier. Ze loert en loert en voelt het water in haar mond . Opeens als een pijl schiet ze met de passie van de rode slang heel doelgericht op haar prooi af. Met gespierde wilskrachtig eerst stap voor stap en dan sneller en sneller en dan dan zet ze haar tanden in haar prooi. Wat een kracht. Dank windpaard die mij deze sneeuwtijger tovert.

Marion
10 maanden geleden

Je schrijft het ook zooo mooi dat de info je aangereikt werd door een “ sister” . Dat roept bij niet alleen zus, of medereiziger op maar ook de sprankel waar je het over had, de passie, het windpaard, de blauwe hand van de gele krijger die de boog spant

Sarala
10 maanden geleden

Ja mooi de bekrachtiging ook uit het kaartendeck. Ja ik ervaart een soort "wilskracht" maar niet alleen vanuit de mind. Ik denk dat dat die galoperende windpaarden zijn!
Dank ook voor de zang, mooie tekst