# 7 Zen & Boogschieten en de Tempel van Vrede

Gepubliceerd op 11 oktober 2023 om 10:17

Ik Ben de Pijl

Ik Ben de Pijl, deze tekening maakte ik zelf ooit. Leuk dat ik eraan dacht want hij past helemaal bij deze podcast waarin ik weer inspiratie en zelfreflectie deel in de energie van deze Solaire Cyclus van Intentie. Ontspan in vertrouwen en ervaar de bekrachtiging! 

Tempel van Vrede - Lichtmeditatie

Zo binnen zo buiten. Wat je voor jezelf doet, doe je voor het grote geheel. Blijf in verbinding en vertrouwen. Zo maak je het verschil en het veld wordt zo krachtig! Het bracht me vanzelf bij deze Lichtmeditatie die ik eerder in de tijd maakte, waarin je ook verbinding maakt met de tempel van vrede. Zo mooi. Zie ik je daar?:

Woordje toe

Oermoeder activaties - 14 oktober t/m 2 november - De Planetaire Cyclus van Manifestatie

Haal je voldoening uit wat je doet? Laat je streven naar perfectie los en adem in de liefde die jij bent. Van 14 oktober t/m 2 november ondersteunen de Oermoeder activaties je om te genieten van het Doen door te Zijn en van het Zijn door te Doen! Zo ben je een krachtig manifestatiekanaal in en voor de Nieuwe Aarde energie. Leef Liefde, zo manifesteer je liefde.

Je kunt je aanmelden per cyclus, per 3 cycli of voor alle 260 dagelijkse meditatieve activaties. Je kunt de meditatieve activaties naar keuze ontvangen via email of whatsapp. Je kunt elk moment instromen in een cyclus! Je betaalt dan voor de resterende dagen.


Kosten per cyclus van 20 dagen €16.-  per 3 cycli €44.- 
Kosten voor alle volgende cycli t/m 21 mei 2023 en daarna de toegang tot alle 260 oermoeder activaties die je elke ronde kunt herhalen €149.- in plaats van €188. 

Reactie plaatsen

Reacties

Marion
8 maanden geleden

Dank voor het oervertrouwen dat je de mensen geeft om het oog vd storm van nu de tempel van vrede te mogen vinden

Sarala
7 maanden geleden

Tja de Tempel van Vrede. In 2007 en nu opnieuw gedeeld. Juist in deze tijd. Stapje voor stapje creëren we de hemel op aarde in onszelf en daarmee op Aarde.
🙏🏼🫶