#9 Vernieuwing van het denken

Gepubliceerd op 7 december 2023 om 09:06

Deze oermoederstroom vordert alweer, 
tijd voor de volgende podcast!

Wat een diepgaande transformatie vindt er plaats in deze tijd, op alle niveaus! Deze stroom gaat vooral ook over vernieuwing van het denken en over het verwelkomen van de energie van de nieuwe tijd in jezelf en je leven. Met veel plezier ingesproken en ik deel natuurlijk ook weer mijn eigen ervaring, De Soulcollages op deze pagina maakte ik een klein weekje geleden op een heerlijk retraite middagje en ze blijken nu heel mooi te passen bij deze podcast. Ik vertel erover. Leuk dat je wilt luisteren!

woensdagmiddag 13 december samen mediteren

Het lijkt me heerlijk om elkaar te ontmoeten in de energie van de oermoedercyclus die zich vandaag opent. De middag is toegankelijk voor iedereen, het doet er niet toe of je bekend bent met het oermoederveld of niet. De uitnodiging deze cyclus en deze middag is: Gewoon heerlijk ontspannen in de voedende en dragende kracht van het leven, uitrusten in het Zijn en voelen dat je zo een voedende ruimte schept waarin het nieuwe welkom is. Verbinding maken met de kracht en het weten van je hart in het tijdloze nu en voelen hoe je in overeenstemming komt/bent met de goddelijke wil, de wil van liefde.

De middag ontvouwt zich vanuit verbinding in meditatie, stilte, helende klanken, delen in ervaringen en in wat er wil gebeuren in de energie van de nieuwe wereld. Ik verheug mij! 
Tijd: van 13.30 tot 15.30 uur. Kosten: €15.- 

Reactie plaatsen

Reacties

Marion
6 maanden geleden

Deze podcast schudt me wakker, laat me beseffen waarom ik de laatste weken zoveel met transformatie bezig was welke lagen ik allemaal zag in de afbeelding van de Tzolkin met gisteren en vanmorgen als topdagen. Ik deelde er met anderen over oa over binnenbol in de Tzolkin. Ik weet nu dat ik beter deze opgedane info in stilte bij me kan houden en in oervertrouwen afwachten tot hoger weten indaalt en alles als vanzelf kristalhelder wordt. Dank voor dit inzicht

Sarala
6 maanden geleden

Ja mooi Leela. Wat bij mij blijft resoneren is vooral dat deze periode van ons vraagt om datgene wat we jarenlang geleerd hebben juist losgelaten mag worden om zo ruimte te maken voor de natuurlijke manier. En dat voelt onwennig en kwetsbaar en tegelijkertijd ook ontspanning. Weer terug naar de natuurlijke manier is fijn. Weer leren dat te doen. En mijzelf inderdaad ook te herinneren aan het feit dat dit oude manieren zijn, als ik dat zie gebeuren.
Mooi en een heel proces💫💖

Leela
6 maanden geleden

Dank voor jullie reacties! Fijn om te lezen, de herkenning... Zo waardevol het delen!