#10 Mercurius en de Kosmische Moeder

Gepubliceerd op 13 december 2023 om 15:57

De Kosmische Moeder nodigt je uit:
You have arrived, enjoy breathing

Wat een mooie uitnodiging deze laatste weken van 2023! Je bent er al... Je hoeft niks te doen, alleen maar te zijn!

Juist in de ontspanning schep je een voedende ruimte voor het nieuwe, voor het nieuwe jaar. De intense transformatie en vernieuwing vindt nu juist plaats in de ontspanning... Weet je gedragen in de armen van de kosmische moeder en voel hoe jouw verbinding zich verdiept.

Vanaf vandaag 13 december, draagt de kosmische moeder je van het oude jaar in de eerste dag van het nieuwe jaar zodat we vanaf 2 januari geboorte kunnen gaan geven aan het nieuwe. Wat prachtig synchroon - van oud naar nieuw!

Mercurius Retrograde laat het hetzelfde voelen
Precies in deze tijd t/m 2 januari loopt Mercurius retrograde. Dat is ook altijd een periode die je uitnodigt om naar binnen te gaan met je aandacht, om het oude af te ronden en liever nog geen nieuwe dingen te beginnen. Even geduld. Relax! 

De ontspanning en rust die je jezelf gunt is echt een essentieel onderdeel van je (innerlijke) groeiproces. Dan kan de energie van het nieuwe en de nieuwe wereld je cellen binnenstromen. Ben aandachtig, bewust en liefdevol aanwezig bij jezelf en wat speelt, terwijl het nieuwe zich vormt en naar je toe komt.

De oermoeder activaties ondersteunen je en herinneren je aan je verbinding met de dragende, voeden en scheppende kracht van de oermoeder in jou. De eerste van deze serie kun je hieronder luisteren.

Geniet van deze meditatieve activatie

Ontvang alle activaties t/m 1 januari in de Cyclus van de Kosmische Moeder 

De laatste Oermoederstroom van 2023 van nodigt je uit om te ontspannen in het Zijn, in het weten dat je gedragen wordt. Zo schep je een voedende ruimte voor het nieuwe. Terwijl jij uitrust komt het nieuwe naar je toe! Gun jezelf deze voedende cyclus van oermoeder activaties om het oude jaar mooi af te ronden en het nieuwe jaar goed te beginnen!

 Je kunt de meditatieve activaties naar keuze ontvangen via email of whatsapp. Je kunt elk moment instromen in een cyclus! Je betaalt dan voor de resterende dagen. Kosten per cyclus van 20 dagen €16.-  per 3 cycli €44.- 
 
Kosten voor alle volgende cycli t/m 21 mei 2024 €111- i.p.v. €128.-!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.