# 11 De energie van 2024

Gepubliceerd op 1 januari 2024 om 00:07

Gelukkig nieuwjaar!

Welkom in het nieuw jaar! Ik wens je liefde, lichtheid en gezondheid.
Weet je verbonden in het licht van de eenheid en de werkelijkheid van Liefde, verwelkom het avontuur van volop leven en volg je hart vanuit de liefde die jij bent.

Eerder deze week schreef ik al  over de energie van 2024
Ter aanvulling heb ik een podcast ingesproken.  Ook deel ik de Oermoeder Lichtactivatie van vandaag op deze pagina. Om nu en wanneer je maar wilt dit jaar naar te luisteren om je (weer) te verbinden met waar het dit jaar om gaat en jezelf te bekrachtigen. Geniet ervan!

Podcast over de energie van 2024

Oermoeder lichtactivatie 

Nieuwjaars aanbieding 

De Oermoeder Licht activaties zijn in de 7 cycli van 2 januari t/m 21 mei diep ondersteunend aan zowel je eigen transformatieproces als aan het collectieve transformatieproces. Ze geven je een heerlijk voedende structuur die je helpt om in de kracht van het Nu te blijven, met geduld voor het proces en daarmee een veilige basis om je verder te openen en te leven en creëren vanuit verbinding. Deel je mee in het veld? Samen bouwen we een nieuwe wereld en brengen we het veld van overvloed in het dagelijks leven tevoorschijn! 

 
Je kunt de meditatieve activaties ontvangen via email of whatsapp. 
Kosten voor alle activaties van 2 januari t/m 21 mei €88- i.p.v. €112.- 

Geboorte geven aan het nieuwe van 2 t/m 21 januari

Alleen aanmelden voor de cyclus van 2 t/m 21 januari kan natuurlijk ook. 
In deze periode bewegen we energetisch door het geboortekanaal. De energie is intens en de Oermoeder activaties ondersteunen je om in de kracht van het Nu te blijven, zodat je jezelf naar een volgend level kunt brengen en geboorte kunt geven aan het nieuwe (jaar). Open je om te ontvangen wat voor jou is bedoeld. Wat een krachtig begin van het nieuwe jaar! 
 Kosten: €16.-   Je kunt ook later instromen. Je betaalt dan voor de resterende dagen. 

Ook jouw jaarenergie heeft een eigen unieke ingang tot het veld van onbeperkte mogelijkheden, en... wat raakt de energie van het jaar 2024 in jou aan?

In een reading laat ik je graag herkennen en ervaren hoe je vanuit jouw huidige jaarenergie bewust verbinding kunt maken met het veld. Ook mooi om te weten waar de energie van 2024 je raakt in je Zijn. Herkenning bekrachtigt je en helpt je om jezelf toestemming te geven om te zijn wie je bent en je hart te volgen. Om steeds opnieuw naar te luisteren en deze verbinding te integreren in je cellen. De reading is gebaseerd op jouw Nieuwe Aarde-verbinding.

Kosten: €30.-  Je kunt de reading naar keuze ontvangen via email of whatsapp

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.