#12 - Geboorte

Gepubliceerd op 18 januari 2024 om 13:40

I am opening up in sweet surrender
to the luminous Love Light of the One

Mooi! Ik zocht een afbeelding bij de podcast die ik net heb ingesproken en deze past er helemaal prachtig bij! Het eerste stukje gaat over de energie van deze Magnetische Oermoederstroom en een creatieve tip.

Het tweede over het geboorteproces: Alles hoort erbij en werkt samen. Je hogere Zelf en je Zijnsbasis. Hoe ik verder ga :) Mijn weg ontvouwt zich vanuit mijn basis van vertrouwen. 

Waar sta jij nu?

Vanuit een stevige zijnsbasis kun je dieper openen in je verbinding met het licht van de eenheid en de werkelijkheid van liefde.
In het tweede stukje vertel ik over mijn eigen jaarenergie en de waarde die deze energie voor mij heeft. Ben je benieuwd naar je eigen jaarenergie en de weg die je dit levensjaar gaat? Dan spreek ik met liefde en plezier een reading voor je in. meer info
En de blauwdrukopstelling waarover ik vertel is echt ook heel bijzonder om te ervaren. meer info

Lunaire Oermoederstroom - 22 Januari t/m 10 februari 
Omarm wat je tegenkomt in jezelf en het leven en vind een nieuw evenwicht

Zeg volmondig JA tegen datgene waar je blij van wordt en energie van krijgt. Herken de eenheid in alles. Alles is energie en het leven beweegt mee met jouw keuzes. Volg je passie, je verlangens en ben een zuivere spiegel voor de wereld om je heen. De activaties helpen je erbij deze periode!

 Je kunt de meditatieve activaties naar keuze ontvangen via email of whatsapp. Je kunt elk moment instromen in een cyclus! Je betaalt dan voor de resterende dagen. Kosten per cyclus van 20 dagen €16.-  per 3 cycli €44.- 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.