# 13 Misschien is het wel precies andersom!

Gepubliceerd op 30 januari 2024 om 12:48

Wanneer je omarmt wat je tegenkomt op je weg, kan je jezelf op een dieper niveau leren kennen. Deze Lunaire Oermoederstroom nodigt je uit om nieuwsgierig te zijn naar de diepere lagen en met nieuwe ogen te kijken naar je uitdagingen. Misschien gaat het in essentie wel om een heel andere uitdaging dan je denkt, of zelfs om precies het tegenovergestelde... Wanneer je dat herkent begint een nieuw avontuur!

Met veel plezier heb ik weer een podcast ingesproken over de energie van deze periode en mijn eigen ervaring en uitdaging. Leuk dat je wilt luisteren! 

Welke uitdagingen kom jij op dit moment tegen? Wat is je valkuil en wat helpt je om in verbinding te blijven?
Met plezier spreek ik een reading voor je in! Een reading raakt en bevestigt je in je Zijn, in wie je bent en in wat je diep van binnen zelf weet en voelt. Herkenning helpt je om het ook nog meer te erkennen en jezelf toestemming te geven om te zijn wie je bent en trouw te zijn aan jezelf en het weten van je hart. 

Als je vaker naar de reading luistert zal je er steeds weer nieuwe laagjes in ontdekken
en het helpt om de energie in al je cellen te integreren zodat je het echt kunt leven en er steeds sterker in wordt.  En dan verder groeien en bloeien zoals het is bedoeld en ervaren hoe je steeds moeitelozer kunt creëren :)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.