#14 De transformatie engel

Gepubliceerd op 9 februari 2024 om 15:40

De Transformatie engel!

Door steeds te omarmen wat je tegenkomt in jezelf en je ook te openen voor de diepere lagen en te voelen waar het echt om gaat en ook dát dan weer te omarmen, vindt de diepgaande transformatie plaats die je vrijmaakt om de stem van je hart te volgen, hier en nu, vanuit je lichtkracht. Die zin uit de oermoederactivatie van vandaag blijft in me rondcirkelen en inspireerde me om weer een podcast op te nemen.

Waardevol inzicht

In deze podcast deel ik ook een eigen helende ervaring, die een heel waardevol inzicht in zich draagt dat je zelf heel eenvoudig kunt gebruiken. Wat gebeurde er 26 en/of 52 jaar geleden in je leven? De energie van nu ondersteunt je krachtig om wat toen speelde en misschien je leven onbewust voor een deel is gaan bepalen te helen. 

En dan ook die magische engel die verscheen. Wow! Die is voor ons allemaal, zo voelt het.
Met plezier weer gedeeld, leuk dat je wilt luisteren!

Elektrische Oermoederstroom - 11 februari t/m 2 maart - Volg je hart!

De activaties ondersteunen je deze cyclus om je hart te volgen en dienstbaar te zijn vanuit datgene waar je blij van wordt en energie van krijgt.  Dat is... kiezen voor vrij, blij en bewust leven en zo breng je de dingen in beweging. Adem in je eigen waarde en omarm je scheppingskracht: Wat jij je aandacht geeft dat groeit! Ontspan in vertrouwen, weet je gedragen in en door het veld, draag jezelf in deze verbinding en open je voor de mogelijkheden die naar je toe komen.

Je kunt de meditatieve activaties naar keuze ontvangen via email of whatsapp. Kosten per cyclus van 20 dagen €16.-  
Aanbieding:  Kosten voor de 5 cycli van 11 februari t/m 21 mei  €65- i.p.v. €80.- 
Meld je nu aan en ontvang de activaties van 9 en 10 februari er als extra bonus gratis bij.

Reactie plaatsen

Reacties

Anna
4 maanden geleden

Magisch πŸ’› Mooi πŸ’› Meesterschap πŸ’›

De afbeelding van deze Engel maakt ook altijd zo blij.
Dan voelt transformatie niet als iets zwaars, maar als iets vreugdevols β˜€οΈ Dankjewel voor deze mooie podcast - en voor alle andere mooie podcasts - en veel Liefs voor jou 🌹😘

Leela
4 maanden geleden

Dank je wel lieve Anna! πŸ’› Wat fijn je reactie te lezenπŸ’›

Jaaaa 😊 vreugdevolle transformatie !πŸ’›

Veel liefs ook voor jou πŸ’›

Marion
4 maanden geleden

Ja ik voel ook dat er heel veel in en buiten ons in de wereld wordt getransformeerd . Superveel zelfs. Het lichaam doet daar ook aan mee in haar eigen taal en wil daarin gezien en omarmd worden. Het wil volop meedoen, wil doorstromen. Daarom zie ik het transformatieengeltje als een soort engeltje wat de verschillende oerstromen weer in alle kleuren laat doorstromen.