#15 De Spiegel engel - Wat wil ik nu eigenlijk echt?

Gepubliceerd op 21 februari 2024 om 17:21

De spiegel engel bracht me afgelopen 2 weken een heel mooie energie en bewustwording en de vraag: "Wat wil ik nu eigenlijk echt?

De energie van de vraag is het belangrijkst, daarin zit ook het antwoord :)
In deze podcast deel ik over eerlijk naar jezelf kijken en luisteren en de stem van je hart volgen. Ik wens je weer veel inspiratie!

En dit volgende stukje hoort er helemaal bij

Zo mooi hoe het ook een essentieel stukje van mijn blauwdruk in de Nieuwe Aarde-verbinding liet voelen. Ja, nu klopt het!


Het persoonlijke Maya Kristalboek - een heldere spiegel - Herken jezelf in de liefde die jij bent

Met liefde maak ik ook heel graag een persoonlijk Kristalboek voor jou!

Jouw volledige geboorte horoscoop en persoonlijke inwijdingsweg naar vrij, blij en bewust leven. Een uniek geschenk, op maat voor jou gemaakt, om je hele leven plezier van te hebben! Dit boek herinnert je aan het Licht dat jij bent, maakt je bewust van je scheppingskracht en helpt je blijmoedig gehoor te geven aan wat liefde van je vraagt. 


Vanuit je Nieuwe Aarde-verbinding ontvouwt
 zich stap voor stap de bewustzijnsweg, geïnspireerd op het gebed van de Zeven Galactische Richtingen. De energie en de woorden van dit gebed verbinden je met de hartslag van Moeder Aarde en met de universele Liefde en essentie van het leven. In die verbinding zal datgene wat je moet weten en onthouden op een natuurlijke manier en als vanzelf tot je komen en bij je verankerd blijven. 

Alles zal zich op de juiste tijd, op de juiste plaats en de juiste manier voor je ontvouwen! Herkenning en erkenning brengt je thuis in de liefde die jij bent. Bijzonder om te ervaren. Nu klopt het! Je verbinding met de oermoeder, de dragende voedende kracht van het leven herstelt zich en het veld van onbeperkte mogelijkheden opent zich voor jou.

 

De helende teksten en tekeningen kun je steeds weer opnieuw lezen, 
om er elke keer weer nieuwe laagjes in te ontdekken en zo de energie van de Nieuwe Aarde meer en meer te integreren

133 pagina's full colour en hardcover / €88.- / geen verzendkosten - levertijd ongeveer 3 weken

Reactie plaatsen

Reacties

Sarala
2 maanden geleden

Dank voor het delen!

Maya
2 maanden geleden

Wat mooi weer om jou.proces te mogen volgen....
Ik snap het nog steeds niet helemaal....de tzolkin en de nieuwe energie....
Ik luister .....neem in.mij op....geniet....
En dat duiveltje van willen begrijpen steekt steeds de kop op....ik raak dan in de war....
En dan is de eenvoud zo inmens belangrijk...
Dus als we elkaar ooit mogen ontmoeten dan wil ik het daar ook over hebben....ik luister rustig verder....en ontdek , zonder forceren dat er geschenken gebeuren....

Dank lieve Leela...

Maya Schoutsen
2 maanden geleden

De laatste zin klopt niet van wat ik hierboven schreef.
Dat moet zijn:
Ik forceer niets.
En toch valt me af en toe een geschenk toe....
Aho..

Leela
2 maanden geleden

Wat mooi lieve Maya: Ik forceer niets.
En toch valt me af en toe een geschenk toe....
Aho.. Je ratio begrijpt misschien de nieuwe aarde verbinding nog niet maar je gevoel begrijpt het helemaal perfect! Dit is precies waar het om gaat!

Marion
2 maanden geleden

Wow het spiegelengeltje laat mij ook op andere manier naar mijzelf kijken. Ook ik ontdek nu dat het zegel hemelwandelaar wat bij mij in mijn nieuwe lichtimpuls op mijn oude toon staat een broodnodige is als opstapje naar mijn nieuwe geboortezegel. Dwz dat het lekker pionieren in de nieuwe aardeenergie mij helpt om te kunnen stromen als verbindend opstapje om me beter af te kunnen stemmen. Tja Leela en ook ik voel dat dit waar is dat dit klopt

leela
2 maanden geleden

Echt superfijn te lezen dat jij dit ook zo als kloppend en helpend ervaart Marion. Mijn hart maakt alweer een sprongetje! :)