#18 Innerlijke kracht - de oermoeder in jou

Gepubliceerd op 23 maart 2024 om 04:41

De oermoeder in jou ondersteunt je de komende 20 dagen om in je kracht te komen. Door verbinding te maken met haar oerkracht en scheppende energie in jou, ervaar je ook jouw innerlijke kracht.

Deze verbinding is lang versluierd geweest en dat heeft voor zoveel pijn, strijd en leegte gezorgd, maar hoera, dat is nu echt aan het veranderen! De energie van de oermoeder ademt en leeft in alles wat leeft, groeit en bloeit, ze vertegenwoordigt in essentie het hele veld van onbeperkte mogelijkheden waar we zelf deel van zijn. De dagelijkse activaties ondersteunen je om dit te ervaren en deze verbinding te integreren.

Hou je nog ergens aan vast? Dat is niet nodig! Sta jezelf toe om te ontspannen en laat toe dat het veld jou draagt, ondersteunt en bekrachtigt in je Zijn. Voel hoe dat je in balans brengt, dan kun je vanuit innerlijke kracht en plezier richting geven aan je leven. en gaat het stromen!

De eerste activatie van deze Boventoon Oermoederstroom kun je hier luisteren. Geniet ervan!

Aanmelden voor de activaties 

Boventoon Oemoederstroom van 23 maart t/m 11 april. Je kunt de meditatieve activaties naar keuze ontvangen via email of whatsapp. Kosten per cyclus van 20 dagen €16.-  Je kunt ook later instromen. Je betaalt dan voor de resterende dagen. 

Aanbieding: voor de 3 cycli van 23 maart t/m 21 mei  betaal je nu €39- i.p.v. €48.- 

Thema's Oermoederstromen t/m 21 mei

Van 23 maart t/m 11 april
Vanuit innerlijke kracht richting geven aan je leven. Geef jezelf wat je daarvoor nodig hebt.
Van 12 april t/m 1 mei
Balans en doorstroming in je energie - alles gaat zich nu als vanzelf organiseren in je leven.
2 t/m 21 mei - Resonante Oermoederstroom - Inspiratie - Wenskracht 
Stem je af op de Bron, open je voor de inspiratie die je mag ontvangen voor je weg, de 22 meesterfrequentie ondersteunt je om een nieuwe wereld te bouwen en geeft je wensen en verlangens extra manifestatiekracht mee!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.