#19 Twee jaar! De sprong van de dwaas

Gepubliceerd op 2 april 2024 om 13:50

Lieve jij, 
2 april, vandaag is het precies 2 jaar geleden dat ik begon met het elke dag inspreken van een oermoeder meditatie. Dat vier ik! 2 jaar, wow! Wat heeft de verbinding met het veld zich sindsdien verdiept!


Op 1 april 2022 nam ik een voorbereidende podcast op, waarin ik het ook had over de dwaas, over bereid zijn iets te wagen, over vrijheid, onafhankelijkheid en creativiteit en de mogelijkheid tot een grote sprong voorwaarts. Inmiddels 2 jaar verder, ervaar ik dat de verbinding met het veld me steeds meer leert om te leven als een dwaas, om te luisteren naar de stem van mijn hart en grote sprongen te maken. Ja om voor de weg te kiezen die mij heeft gekozen. Daarover, over stille kracht, over het bewuste door laten werken in het onderbewuste, vertel ik in deze podcast én ook over het vervolg vanaf 22 mei. Geniet ervan!

Ik kies voor de weg die mij heeft gekozen!

Ja de oermoederweg heeft mij gevonden en gekozen en daarom ga ik vanaf 22 mei verder in de volgende grote cyclus! Voltooiing van de transformatie in het Huis van de Eeuwige Zon - jezelf tot bloei brengen - oogsten en vruchten plukken! Openen in en voor liefde en overvloed op alle niveaus.

2 jaar Oermoederveld - Feestelijke aanbieding

Kosten vanaf dan per cyclus  €17.- Kosten voor 3 cycli €44.- in plaats van €51.-  Feestelijke aanbieding geldig in de maand april: Voor alle 260 activaties van 22 mei t/m 5 februari betaal je €165.- in plaats van €221. (vanaf 1 mei betaal je €177).-
Klik hier om je aan te melden   Of lees nog even verder.

Coaching van hart tot hart  - Het geboorteproces dat in jou gaande is voltooien

Wil je de komende cyclus van 260 dagen in de 13 oermoederstromen gebruiken om diepgaand de verbinding aan te gaan en jezelf te ondersteunen om het geboorteproces dat in jou gaande is te voltooien, de verbinding met het oermoederveld helemaal te integreren in je cellen, jezelf tot bloei te brengen en de vruchten te plukken van je innerlijk werk? Dan kun je de dagelijkse activaties combineren met een coaching traject. Een krachtige combi en een mooie reis die we samen aangaan, verwachtingsvol, open voor de energie van wonderen. In de kracht en werkelijkheid van liefde zijn wonderen heel normaal en je verbinding met het veld laat je dat ervaren. Vertrouwen integreren in elke beweging als de natuurlijke gedragen basis van je Zijn, dat maakt alles nieuw, heelt je en laat je de diepgang en het plezier ervaren die liggen in de eenvoud.

Verlichting is niet ingewikkeld, het is juist alle ingewikkeldheid loslaten. Dat help ik je graag te ervaren, Ik werk vanuit mijn eigen verbinding met het veld, vanuit mijn ervaring, inzicht en intuïtie. Mijn diepdoorleefde kennis van de Tzolkin is ook heel helpend omdat ik je vandaaruit jouw persoonlijke handvatten kan aanreiken om te leven vanuit verbinding op zowel het spirituele, fysieke, emotionele en mentale niveau. Steeds ook afgestemd op waar je in het moment staat. 

De afgelopen jaren heb ik me op mijn eigen weg laten inspireren en voeden door o.a. Yoga Nidra, Gene Keys, Cursus in Wonderen en de Law of Attraction. Dat verrijkt en bekrachtigt me en deze nieuwe ervaringen en inzichten stromen natuurlijk mee in de energie en kan ik inzetten waar dat past. Vooral waar het gaat om diep te ontspannen in vertrouwen, vanuit liefde eerlijk naar jezelf te kijken, te contempleren, alles van je af te schudden wat niet bij je hoort en vanuit vertrouwen verantwoordelijkheid nemen voor alles wat je ervaart en creëert. 

Samen op weg. Ik word er nu al blij van! Voel je dat ook? Dan nodig ik je uit om een afspraak te maken voor een gratis gesprek om je vrijblijvend te oriënteren, te voelen waar het voor jou om gaat en te overleggen over de mogelijkheden en de vorm die bij jou past. Op basis daarvan doe ik je een voorstel.

Stap voor stap gaan geeft rust, verbinding, vertrouwen en daadkracht!

De sessies vinden plaats via zoom, in een ontmoeting in mijn ruimte, of in de natuur, zoals het past in het moment. 

 

Aanmelden Reactie plaatsen

Reacties

Anna
21 dagen geleden

Wauww! Wat deel je veel sprankelend moois in deze podcast. En al 2 jaar lang in jouw dagelijkse activaties. Van harte gefeliciteerd en diepe dankbaarheid voor al jouw pure Zonnestralen vanuit het Huis van de Eeuwige Zon. De dwaas is het kind wat onbevangen huppelt, stapt en springt met de Zon als kompas. Waar gaan we naartoe? 'Da!' 💛