#20 - Geïnspireerd leven vanuit de nieuwe energie

Gepubliceerd op 10 mei 2024 om 09:59

Lieve allemaal, het duurde even, maar vandaag voelde ik me weer heerlijk geïnspireerd om een podcast op te nemen. Lekker buiten, afgestemd op de bron, op de zon, vogeltjes fluiten, genietend van het moment. Met liefde gedeeld! 

Hier de link naar de nieuwsbrief waarin ik vertel dat ik ga  verhuizen naar Haarlem.

Thuiskomen in de nieuwe energie in de volgende 260 activaties vanaf 22 mei

De eerste 7 dagen kun je gratis aanvragen! 

Reactie plaatsen

Reacties

maya
15 dagen geleden

Wat een inspiratie geef je toch weer , door deze podcast…….
Ik ga het ook steeds meer ervaren….het vertrouwen in de Liefde…..dat alles precies op het goede moment en tijd is…gebeurd….gewaar wordt….
Dankbaarheid….
Omhelzing

Anna
15 dagen geleden

Aho! Laten we samen het vertrouwen herstellen in de kracht en werkelijkheid van Liefde waarin Wonderen heel normaal zijn ♡ Heel veel geluk op jouw weg in het nu, jouw Wonderweg. Waarbij je Hart jouw voeten leiden langs wegen van Vreugde en Vrede ♡ Aho!

Marion
12 dagen geleden

Ik kom er steeds meer achter hoe mensen energetisch met elkaar verbonden zijn in het weefwerk vd Tzolkin met haar 13 kettingdraden als een diepere stevige bedding die mij helpt om me in spannende tijden in de wereld om me heen, draad voor draad toch te kunnen ontspannen in oervertrouwen. Zoals Leela het noemt: dieper landen in jezelf want in die afstemming kwam je nieuwe woonplek op wonderlijke wijze bijna als vanzelf op het juiste moment aanwaaien. Ik gun het je. Moge tzt mbv jouw liefdevolle toewijding ook op die plek steeds meer mensen zich hun natuurlijke afstemming weer gaan her-inneren.