#23 - Liefde leven - innerlijke zonnekracht activatie

Gepubliceerd op 30 juni 2024 om 07:07

Lieve allemaal, 
Geland op het Zuiderhofje. Alles is al uitgepakt en heeft bijna als vanzelf een plek gevonden. Bijzonder en vertrouwd. Zoals mijn broer al zei aan het eind van de verhuisdag 19 juni: 'het plaatje is al zo vertrouwd dat het bijna vreemd is:)


Het wonen is vertrouwd, het nieuwe leven went beetje bij beetje. Dat vraagt natuurlijk wat langer de tijd. Alle vaste patronen en routines zijn opgelost en referentiekaders vallen weg. Ik heb het ingecalculeerd en als het er mag zijn, als ik wat nog leeg is niet meteen invul, en open ben voor mijn diepere gevoelens dan is er ruimte om liefde vrij te laten stromen. Liefde gidst me in dit nieuwe avontuur.

Liefde gidst ons allemaal in het avontuur van volop leven! De uitnodiging en essentie is om steeds Hier en Nu te zijn met je aandacht, je gedragen te weten en jezelf te dragen in deze verbinding. Zo ben je een krachtig manifestatie kanaal voor overvloed. Steeds helderder wordt, dat manifesteren vooral vraagt om te durven ontvangen wat voor jou bedoeld is en wat door jou heen op aarde wil komen. In verbinding ben je zelf een Bron van Overvloed. 

Mijn innerlijke Zon groet jouw innerlijke Zon. Geniet van de innerlijke zonnekracht activatie van vandaag en voor wanneer je die dan ook maar wilt luisteren. Het is de basis om liefde te leven en overvloed te manifesteren. Met liefde gedeeld.

1 t/m 20 juli - Planetaire Oermoederstroom van Manifestatie

Liefde leven en manifesteren - Creëren vanuit verbinding. De verbinding in het Nu, liefde door je heen laten werken, genieten van het Doen puur door te Zijn en van het Zijn door te Doen, door gehoor te geven aan wat voelt in het moment. Zo zijn we een krachtig manifestatie kanaal voor en in de Nieuwe Aarde energie.

De dagelijkse Oermoeder activaties verhogen je energie en bewustzijn en helpen je van 1 t/m 20 juli om op celniveau te herkennen en te geloven dat het leven vóór je werkt en dat ook daadwerkelijk toe te laten, als daad van liefde voor jezelf. Zo brengen we samen de kracht en werkelijkheid van liefde tevoorschijn in de wereld

Je kunt de meditatieve activaties naar keuze ontvangen via email en/of whatsapp.
Kosten per cyclus  van 20 dagen €17.- Kosten voor 3 cycli €44.- in plaats van €51.- 
Kosten voor alle cycli van1 juli t/m 5 februari€150.- i.p.v. €187.-Of betaal in 8 maandelijkse termijnen van €18.88
Je kunt elk moment instromen in een cyclus en betaalt dan voor de resterende dagen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.