Paas-power en de zuivere daadkracht van de jonge jaagster

Gepubliceerd op 17 april 2022 om 08:11

Lieve Allemaal, Allereerst, fijne paasdagen!
Wat heerlijk de zon en de lente die vreugdevol uitspat in al het groen, knoppen, bloesem en kleuren in de natuur, vogeltjes die nestjes bouwen. Ook ooievaars vliegen hier volop, snavels gevuld met hele takkenbossen, een prachtig gezicht. In de natuur ademt alles het nieuwe begin. Het is niet zo moeilijk om hier de energie van het oermoederveld in te herkennen:)
Wat een power, paaspower!


Ha ha!
Ik krijg zulke heerlijke reacties op mijn bericht over oermoederveld.nl, ook van vrouwen die deze energie  precies herkennen in hun eigen leven, initiatieven en werk. Vandaag liet Johan me de voorpagina zien van de krant, daarop stond Katja Schuurman, met het bijschrift: IK VOEL ME EEN ECHTE OERMOEDER. Haha! Heerlijk toch? Overal laat haar energie zich zien, bemoedigend en vrolijk.

De vrouwelijke oerkracht ontwaakt in ons, de hoogste tijd!
Maar ook precies de juiste tijd, want als ze in zoveel van ons wakker wordt tegelijkertijd, dan is dat gewoon hoe het nu  bedoeld is. 

Prachtige inspiratie vond ik (weer) in het boek 'Merlijn, Deur naar de Nieuwe Tijd' van Hanneke Bouma. Zij schrijft over het tijdperk van de Kosmische Moeder dat aanbreekt maar ook schrijft ze over de vele aspecten en gezichten van de Grote Moeder. 

We hebben nu niet die moederlijke moeder nodig, maar de de energie van de jonge jaagster,
de strijdster, die de kracht in zich heeft om chaos te bundelen in verbinding. 


Ze schrijft: er is een nieuwe impuls een nieuwe toon (! Ha! onze Nieuwe Aarde-toon!) in onze kosmos, die de realiteit gaat veranderen. Eerst druppelsgewijs dan als een storm die niet tegen te houden is.

De nieuwe vrouwelijke jaagster-energie, wordt wakker in vrouwen, mannen, kinderen, in dieren, planten en de planeet zelf, ze is los van het oude beeld van wat vrouw en vrouwelijkheid inhoudt. Zij staat op Haarzelf. Deze strijdster is geactiveerd omdat er nu veroverd moet worden, niet op de oude verstoorde manier, maar de verovering van het herstel van verbinding en liefde.

De kleur en de energie van de jonge jaagster is zilverwit en heeft een grote zuiverende werking, een heel pure, stralende en helende kwaliteit en zal de energie van de komende tijdsloop dragen. ( Volgens Peter Quiler, schrijft Hanna)

Resoneert!
De jonge jaagster is levenslustig, krachtig en  ze weet wat ze komt doen en dat is strijdvaardige actie, puur, vanuit en voor liefde.
Ze spant haar boog en vanuit de kracht van haar zuivere intentie weet ze dat ze doel treft. Aho!


Hier word ik zo blij van!
Ja ik voel en zie die energie inderdaad tevoorschijn komen, opstaan.
Het is ook een mooie duidelijke energie, archetype om je bewust mee te verbinden.

Helemaal synchroon ook in de Nieuwe Aarde-flow. Deze periode nodigt de energie je uit om te ontspannen in vertrouwen, in die moederlijke oermoeder-schoot, om in de rust en kracht van je centrum te komen zodat je kunt leven wat je gelooft.
En laat dan die jonge jaagster maar stralen in jou!
De energie van de Nieuwe Aarde-meditatie-activatie van vandaag past hier zo mooi bij dat ik m hieronder deel. Paascadeautje:)

Paas power podcast voor Krijgers van de Vrede

Vanaf as. vrijdag 22 april start een cyclus van 20  dagelijks ingesproken meditaties
waarin de energie je bekrachtigt en ondersteunt om zuiver gefocust te blijven,
om vanuit een heldere intentie je boog te spannen en te weten dat je doel treft. 


De energie van de Jonge jaagster neem ik mee in mijn hart, ik verheug me er weer op, verwachtingsvol naar hoe onze weg in het oermoederveld zich vervolgt. Je kunt de meditaties naar keuze ontvangen via email, whatsapp of telegram. Kosten €20.- 
Ben je jarig in deze periode?
Dan ontvang je op je verjaardag een berichtje over je nieuwe jaarenergie!


Resoneert het? Stroom je mee? Welkom in de cirkel van liefde! 

Reactie plaatsen

Reacties

Marion
2 jaar geleden

Wow het vrouwelijke, 1 tovenaar was gisteren (vrijdag ) de nieuwe zijnsenergie en de energie die voor de komende 13 dg leidend is. Ik herkende gisteren haar energie als tovenaar zijnde direct. Ik had me in vol vertrouwen zonder vooroordeel en los van spanning overgegeven om een jarenlange verbroken relatie met een echtpaar in de fam weer nieuw leven in te blazen vanuit mijn hart. Gewoon door in open ontvankelijkheid naar elkaar ( 7 hand, het zegel dat 7 zegels voor 1 tov ligt) en met bloemetje als kado erbij gezellig samen in te gaan op een uitnodiging voor een etentje..Simpel door een wandeling te maken door hun mooie natuurtuin en daarin te genieten van hun levenskunst ivv door hen gemaakte beelden en snoeikunstwerken. Wow als nu mijn overleden vader met zegel 7 hand dit zag zou hij beretrots zijn op deze hernieuwde verbinding van hart naar hart. Tijdens dit schrijven ontdek ik dat mijn nieuwe voedende kracht in de kristalpiramide in de nieuwe aardeenergie ook 7 hand is. Dus ja voor mij het bewijs dat hij deze ontmoeting Boven heeft gezien en mij voortaan gaat voeden. (Bij zijn leven kon ik niet altijd diep genoeg bij mijn gevoel om zijn steun te voelen hoewel ik diep van binnen wist dat deze er wel was. Maar nu voelt het weer als steun in de rug. Heerlijk om zo de lichtimpuls vd tovenaar in te gaan. Tovenaar staat voor mij ook voor het aantrekken en onderhouden van het levensspinnenweb