Ik ontvang

Gepubliceerd op 17 april 2023 om 12:49

Ik ontvang!
Magnetische Cyclus van Aantrekking van17 april t/m 6 mei

Weet dat de oerkracht en scheppende energie van de oermoeder ook deel is van jou. Het is de vrouwelijke energie die je in deze tijd in balans brengt en die je laat ervaren dat je op een andere manier kunt creëren, niet door je best te doen, maar juist door te ontspannen en (jezelf) TOE TE STAAN om te ONTVANGEN wat voor jou bedoeld is.

In 13 cycli van 20 dagen draagt de oermoeder je in en door 13 bewegingen van de schepping. Stap voor stap leven en creëren vanuit verbinding met de kracht en werkelijkheid van liefde.

In deze magnetische cyclus van aantrekking ondersteunt ze je om zelf als de oermoeder te zijn en geboorte te geven aan het nieuwe in je leven, aan datgene dat je vanuit liefde wilt leven en creëren. Om als een magneet te zijn en precies die dingen en mensen aan te trekken die jou ondersteunen op jouw pad van licht.

 

DAGELIJKS AFSTEMMEN EN VERBINDING MAKEN -
GEBOORTE GEVEN AAN HET NIEUWE

De meditatieve Nieuwe Aarde activaties helpen je erbij. Je kunt deze audio berichten dagelijks ontvangen via email of whatsapp. Kosten voor deze cyclus van 20 dagen €15.- Lees je dit bericht later? Je kunt ook na 17 april nog instromen en betaalt dan voor de resterende dagen. Resoneert het? Weet je warm welkom in deze gedragen oermoederstroom!

luister naar de eerste activatie van deze cyclus

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.